DS: Rušenje u Savamali najdrastičniji primer kršenja ljudskih prava

Ostavite komentar


  1. Rusenje Sava male je pravi potez. Ko god ga ga je izveo. Očišćeno je to ruglo u centru grada. Kamo sreće da i na drugim mestim uvede red skraćenom procedurom

    1. Da se DS ne javi saopštenjima pomislio bih da su nestali!? Ps :Ds još nije umro a kad ce ne znamo!!

      1. Ds ..se i javlja na sve i svasta da ispadne kako i dalje postoje ….Ps:Postoje samo u registru stranaka!!

  2. Sklonjeno je ruglo sa grada, tako treba i ostale rusevine skloniti i podici nove.

  3. Ovo je stvarno vise smesno.Pa koga uopste zanimaju tri stracare kako god da su srušene.Ili je ovo jedini program propale DS,koja je ionako porušila sve živo za vreme svoje vlasti.A sad se uhvatili za tri raspale barake.Stvarno svasta.

  4. Ako nastavimo da budemo anemični na poteze vlasti i plus redukujemo šetnju…Cia ce nam zavrnuti slavinu..a zima ce brzo…

  5. Rušenje Savamale je sramni istorijski čin samokapitulacije jednog društva, njegovog većinskog naroda i jadne mu države. Kriminalci svih boja, političkih, uličnih, državnoslužbenih i poslovnih ujedinili su snage te ponoći 25. aprila 2016. godine i oteli deo teritorije Srbije. Bolesna vlasna familija to predstavlja kao čisto komunalnu akciju i jasno je zbog čega botovi isto pišu o tome i posle 3 godine. Imali smo čisto secesionističku poluvojnu akciju u centru Srbije tada a sada se to idalje pravda lepšim izgledom Beograda. Bestijalnost i bezstidnost za ovu akciju vlasnih fantoma nema reči opravdanja već samo kazna za zlodelo prema sopstvenom narodu i državi.

    1. Koliko sam upoznat tvoji u SZp i Djilas od cetnika i patriotskih pesama dobijaju alergiju..povracanje..oni vole Usa vojnu muziku…

      1. Moj je samo srpski narod i građani koji sa njim dele istu sudbinu u ovoj jadnoj i napaćenoj zemlji, ja sam njegov sluga pokorni! Ko taj zavet prihvati može u kolo sa mnom ! Koliko vidim ti svoje ime kaljaš na komentatorluku i daleko si od toga ali koga briga kad je u pitanju samo obično tastaturno podj.bavanje. Bez obzira ko su tvoji ili moji bitna je suština da budeš čovek i ostaneš čista obraza i da govoriš istinu i samo istinu i ništa osim istine.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.