DS: Sramna manipulacija decom i novi primeri revizije istorije

Ostavite komentar


  1. Bestijalno šikaniranje svega što je srpsko dobilo je svoj pseudointelektualni i kvaziobjektivan izraz u jagmi za otkrivanjem ratnih zločinaca i ono potiče upravo iz onih komunističkih krugova koji su se, mučki prikriveni, umesto ogrtanjem nacionalnim plaštom (kao što je učinila njima suprotstavljena danas vladajuća struktura), naoružali internacionalističkim legitimitetom overenim u ložama naredbodavaca svog univerzalnog poretka. Uspostavljajući ozbiljnu i čvrstu spregu s centralama svetske moći, oni su na čitavu srpsku naciju, kojoj većinom i sami pripadaju, prilepili kriminalnu poternicu. Decenijama duhovno potkupljivana mizernim stipendijama i bednim obećanjima, nova generacija jugoslovenskih boljševika našla je potpore i u poslenicima onih totalitarnih sistema i ideologija od pre pola stoleća, koji svoju krvavu misiju nisu uspeli do kraja ispuniti.

    1. A ovo ste prepisali od ?
      Visokoparno , kvazinaučno i ultranacionalističko !
      Srpski nacionalizam i šovinizam će uvek biti osudjen na gubitništvo , jer negira socijlanu pravdu . To je “ domaćinska” ideologija , kojekavuh Katićabiz Velikih Drenova , gde su marva , živina i služunčad -isto ! Komunizam tek dolazi , jer je zasnovan na uzviśenoj ideji jednakosti svih ljudi !

  2. Pustite vi saradnike okupatora, usredsredite se na vase ponasanje u javnoti koje svakodnevno dolazi do veceg broja dece nego tekst iz Politikinog zabavnika.

  3. Ako ste tolerisali činjenicu da nam je četnički vojvoda bio Predsednik, i kao takav penzionisan, pa se razbaškario u protivpravno useljenoj rezidenciji, onda, zbilja Ljotić i ljotićevci nemaju neki značaj!

  4. U glavnom da su Dačiću, Vulinu, Linti i sličnoj ekipi puna usta navodne “ustašizacije” Hrvatske koja jasno i otvoreno osuđuje sve ovakve ispade za razliku od političara u Srbiji koji o ovome šute da se ne bi nekome zamjerili. Neka svako čisti svoje dvorište.

  5. Cujem da se Z.G. izvinjava sto su neku citaoci (kao) drugacije sthvatili pomenuti tekst u Zabavniku. Koji put, bre, Zefirino da se izvinjavas, objasnjavas.., kako da nisi vec dosadio i svojim redakcijskim i politickim gazdama?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.