DS: Šta to zna Brnabić o normalizaciji odnosa Srbije i Kosova?

Ostavite komentar


  1. Pitanje da li je belo crno ili crno belo? Iako online se ne moze prprocitati ceo tekst, pitanja koja se postavljaju su politicki infantilna. DS po svaku namece pitanja koja ne pistoje. Da li ce SNS raditi po ustavu? Istovremeno nema sta da ponudi kao svoju politiku. DS kao najozbiljnija opozicijaxjos uvek ne moze da nadje sebe i svoju originalnu politiku.

    1. I vrapcima na grani je jasno da bi se ušlo u EU da se mora uspešno zatvoriti poglavlje 35 koje je vezano za Kosovo,a da toga nema bez pravno obavezujućeg sporazume o naromalizaciji odnosa a vezivanej za 2025 godinu je zato što je to okvirna godina ulaska u EU.

    2. СНС нема никакву политику и због тога је у невреме и прекасно копирала политику Г-дина Ђинђића „Европа нема алтернативу″, што значи да има лидере политичке глуперде и штеточине.

  2. Ana Brnabić ima viziju i plan i na osnovu toga i predviđa da će se odnosi normalizovati i harmonizovati ako i da će Srbija do tada postati član EU tako što će uspešno završtiti pregove i zatvoriti poglavlja od koji je i poglavlje 35 vezano za Kosovo i stvarno ne vidim šta je u tome loše i čudno.

  3. Na kakvo se iskustvo poziva DS kada za vreme njihove vladavine nije tovoreno nijedno poglavlje niti je uopšte bilo razgovora sa Prištinom već se konstanstno održavala politika zamrznutog konflikta koja nam je konstantno umanjivala šanse za rešavanje Kosova.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.