DS sumnja da je dobijena sagasnost za useljenje u „Beograd na vodi“

Ostavite komentar


  1. Ova stranka još uvek postoji? Čudno, posle svega što im se izdešavalo. Umesto da napuste lepo političku scenu oni se mrcvare. Ova njihova saopštenja više niko i ne čita, niti shvata ozbiljno.

    1. Da, na tvoju veliku žalost, još postojimo. Ja čitam njihova saopštenja, bolja su od tvojih a naročito od naprednjačkih (što je u tvom slučaju isto), na kvadrat

  2. Kombi stranka ispod cenzusa u sve sumnja. Oni dotakli politicko dno i od njih se ne moze cuti nista pametno.

  3. Iz njih izvire zavist i ljubomora. Znaju da vise nikada nece doci na vlast, pa se plase da se ne otkriju njihove kriminalne afere.

    1. Ne volim ni njih, vas još manje, ali da su u pitanju toliki kriminalci kako stalno proturate, i da ta skalamerija u Savamali vredi nešto, oni bi prvi pokupovali stanove tamo!

  4. DS moze samo da uci kako treba da se radi pravo i posteno, a ne da se krade, ljubomora je sada cudo.

  5. DS ne vidi ovo, DS ne vidi ono, da je DS nesto video ne bi bio na politickim marginama drustva

  6. DS uvek nešto sumnja, a nikako da shvati da ova vlast ne radi ništa bez saglasnosti određenih službi, pa tako ni novi stanari nisu useljeni u Beograd na vodi bez saglasnosti.

  7. Ne vide, jer su ljubomorni što sadašnja vlast ispuni ono što obeća. Verovatno bi oni tako nešto uradili pustili zgradu bez upotrebne dozvole i priključaka, pa misle da su svi takvi.

  8. Dobro je da postoji neko, pa makar to bila i kombi stranka koja postavlja određena pitanja i traži odgovore na njih. Jednoumlje nikada nije donosilo ništa dobro. Nadam se da će svi koji komentarišu to nekada i shvatiti.

    1. Ali kako botovi mogu bilo šta da shvate? Jedino shvataju da je njihov idol uvek u pravu.

  9. Toliko su brižni da je patetično, razumem ja njih u njihovo vreme se tako radilo , niti se gradilo a i za te dve ograde koje su „izgradili“ nije se kontrolisalo ni polagalo računa nikome, suština je da ne umeju da misle drugačije nego hohštaplerski

  10. Kako je počelo (fantomi u Savamali), tako će se i završiti – razbojnički!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.