DS traži oduzimanje mandata Šešelju

Ostavite komentar


  1. Zar vi iz DS nemozete osmisliti neku temu za dobrobit gradana pa o njoj da raspravljate, vec ste napali bolesnog coveka koji je prosto proteran iz Haga

    1. Jeste, puno je bolestan al u glavu. I jeste, ta tema je veoma važna zato što osuđenik za ratne zločine ne sme da bude u parlamentu, odnosno nikakav osuđenik.
      Kada konkurišete za mesto bravara, traže vam uverenje o neosuđivanju i ne vođenju krivičnog postupka. Zašto bi za nekog važilo nešto, što za drugog ne važi.

    2. Ne bih rekao da si pratio dešavanja u Hagu. Šešelj je osuđen u Hagu. Čini mi se da smo mi kao država priznali nadležnost haškog suda? Ako je tako Šešelj je ratni zločinac i nije mu mesto u Skupštinie Srbije. Čovek izrazite pameti, ali naopake naravi, nepristojan, sirov i nemoralan u neverovatnim razmerama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.