DS: Tužilac da kaže za koje delo tereti uzbunjivača iz valjevskog Krušika

Ostavite komentar


  1. DA li je moguće da su ovi iz DS bili na vlasti 12 godina a da ne pozanju kako ide procedura u skladu sa zakonom. Koji su „zakon“ sprovodili DS 12 godina.

    Tužilac „ne treti“ „uzbunjivača“ još uvek. Po saznanju da postoji mogućnost da je radnik odao službenu tajnu, određen mu je pritvor da nebi uticao na svedoke ili prikrio dokaze, i dat nalog istražnom sudiji da sprovede istragu samostalno ili uz pomoć policijie.

    Kada istražni sudija prikupi sve dokaze „za“ i „protiv“ da li je izvršeno krivično delo odavanja službene tajne tek tada tružilac donosi odluku da li će optužiti „uzbunjivača“ ili „doavače slušbene tajene“

    Ako DS „zna više“ o „odavanju službene tajene“ i kako su naveli ovog „uzbunjivača“ da rizikuje posao i da ode u zatvor, neka se ne kriju iza „plitičkih saopštenja“

    1. A da li je moguce da se tata ‘doktora ‘ Nebojse seta sa torbom i 200000Evra u njoj? Odakle mu pare? Ustedeo od penzije??? A to kako vi vladate zove se DESPOTIJA! Pogledajte u Vujakliji sta to znaci…E, botovi-najprljavija profesijo.

      1. Zasto mi „skidate“ komentare? Nikoga ne vredjam i ne koristim vulgarnosti, ni govor mrznje. Od kada „Danasu“ smeta istina o botovima?

    2. Dva sendviča od mene samo da ne lupaš gluposti.
      Ne sprovodi zakon stranka pa ni DS 12 godina.. Druga stvar je sto sada ne rade institucuje nego zakon sprovodi bog.
      A kako i naosnovu čega tužilac „tereti“, (verovatno nisi čuo za krivičnu prijavu) e tu se vidi da si nepismen.

    3. @Bojan/// Kako se ovde u Srbiji reagovalo na delovanje američkog „uzbunjivača“,“zviždača“,dokazanog „odavatelja državnih tajni“,Edvarda Snoudena? Svi ste mu tapšali,vikali „Bravo!“,a kada se takav pojavio u Srbiji onda je situacija drugačija:potencijalni izdajnik,možda,potencijalno,verovatno…i ostala nagađanja,a na osnovu čega? Ako je taj bilo šta uradio bio je svestan posledica svog delovanja kao i onaj Edvard samo što se ovde rangiraju različito! Jedina greška tog uzbunjivača iz Krušika A.O. je što nije pobegao u Švedsku i tražio politički azil ( iz rusije bi ga ekspresno deportovali u srbistan!).

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.