DS: Vlast namerava da ugasi škole u malim mestima

Ostavite komentar


  1. To je taj govor koji sprečava inteligentne ljude da glasaju za DS i smene ovu bulumentu na vlasti. Sela su očistili mnogi pre sns-a, pa i sam ds dok su drmali Srbijom. Gašenje škola u kojima nema đaka je samo logička posledica, osim ako ne misle da učitelj treba da predaje sam sebi nastavu?

  2. U jednoj maloj opštini na istoku Srbije, sledeće školske godine osmi razred, u tri osnovne škole, završava samo devedesetak učenika. Ta deca su rođena 2006/7 godine. Ko li je tada bio na vlasti?

  3. Vrlo je nesavesno, i cinično, u dnevno političke svrhe povezivati obrazovanje u malim mestima sa Rio Tintom. Ovo je u Srbiji problem, i naučno pitanje već 40 godina unazad, i prosto me čudi da ljudi koji dolaze „iz struke“ prave ovakve paralele i poredjenja. Ako pozivate vlast na ozbiljnost i odgovornost, pokažite i svojim primerom da baštinite baš takve vrednosti koje spočitavate drugoj strani.

  4. Cilj SNS je da nas sve svede na motače kablova,najamnu radu snagu za Linglong,pomoćne radnike u RTB,šivače turke konfekcije,prodavce u kineskim radnjama,…..to je prdesednik jednom i rekao da žene treba da rađaju decu i zbog potreba industrijskih radnika.

  5. Da je DS u pravu , vidi se po priglupim komentarima botova. Nemaju argumente, nemaju maštu, a dobili bajate sendviče.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.