DS Zrenjanin: Ni informacije, ni zaštite

Ostavite komentar


  1. O, Jerusalime!Kad bi ti znao osobito u ovaj dan , šta je za sreću tvoju; ali je sad sakriveno od tvojih očiju.Jer, će doći dani da će te opkoliti neprijatelji tvoji …( …) i neće ostaviti u tebi ni kamen na kamenu; zato što nisi poznao vreme u koje si pohodjen“!( Gospod Isus Hristos)

  2. Komentar DS Zrenjanin zar je to sad najbitnije što se ne objavljuju brojevi zaraženih u gradu vi se pridržavajte zaštite maska rastojanje broj ljudi ne pravite žurke itd što trebate da vilenišete u ovakvom naletu Corone 19 meni nije jasno ovi ljudo svi poludeli .I netreba nam sad u ovo vreme politizirati i te stranke da se uvek suprostavljaju “ E pad neću ni kako ja hoću “ .

Ostavite komentar


Politika

Boško Obradović

Mogu li se Dveri na velika vrata vratiti na republičku scenu?

Dveri su prestale da imaju smisao postojanja na političkoj sceni još od 2015. kada su postale još samo jedna od stotinak liderskih stranaka. Njihov osnovni cilj sada je povratak u republički parlament, a s obzirom na to da na desnoj političkoj sceni Srbije vladaju konfuzija i pustoš s elementima haosa, to ovoj partiji može ali i ne mora da ide u prilog.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.