DSK: Deklaracija sa „Svesrpskog sabora“ ima za cilj uništenje Kosova i BiH

Ostavite komentar


  1. Već je budala Milosevic poceo pricu o velikoj Srbiji, pa osim rata, raspada drzave, hiljade poginulih nije dobio nista i samo je osiromasio Srbiju…Sada se nasle sledece budale

  2. Ima za cilj oslobađanje kosova i otcepljenje od federacije,kao što su oni rekli Jugoslavije više nema i tacka

  3. Pre ćete vi uz mig Berlina i uz zaledjinu NATO, da na silu upadnete preko mosta u Mitrovici i proterate preostale Srbe koje niste 1999,2003 nego sto ce Srbija da vam naudi.

  4. Kakav Balkanski proces sa Albancima. Prekinuti tu farsu koju nam podmece Nemacka nas vekovni neprijatelj.

  5. vucicevi sledbenici i genocidna tvorevina u bosnu, mogu samo da jedu sve shto iz nashih i bosanskih creva izagje.. uskoro kada bude sednica albania,bosna,kosovo,hrvatska,bugarska,crnagora,makedinia, od vuciceve srbije ostace samo beogradski pashaluk i slika sultana pajazita.

  6. Unistenje velikoalbanske naci paradrzave na Kosovu to da, ali ne i unistenje Kosova. Kosovo i ta albanska tvorevina nisu jedno te isto. Zasto bi Srbi unistavali nesto sto su stvorili, dali identitet i dali cak i ime? Sto se tice BiH, sve dok se postuje RS i dok se ne pokusava izbrisati RS i od BiH napraviti drzava pod dominacijom Bosnjaka, nece biti problema.

  7. Sad si kriv ako pozivas na postovanje dogovara/ugovora(Dektonskog ugovora) i branis vlastite interese (Kosovo je Srbija). Ko je ovde lud? Je li krsiti ugovor normalno? Ona druga strana moze isto tako da brani svoje interese svim mirnodopskim sredstvima.

  8. Sto se mene tice samo neka sto dalje drze svoje sape od Srbije, osobe non grate . Necemo dozvoliti da nas zrtvuje zarad te neke vestacke drzave RS koja nema nikakve veze sa Srbijom i srbima, oni su bosanci a ne srbi.

  9. Svako ko je pročitao istoriju Srba zna kako će se ponašati u budućnosti, jedina razlika je što smo postali mudriji i lukaviji jer koga zmija ujede plaši se i guštera i obazriviji je na signale koji dolaze od neprijateljs

  10. Da vam ja kazem kako ce se zavrsiti ova prica. Izgubicemo vojvodinu i sandzak. I ostat cemo sa nekim selima kao nekakva drzava

  11. Историју и истину лажима нећете прекројит.

    Цсрска Русија ,Српски свет су садашњост и границе се знају…
    Како видимо паничне реакције на Српски сабор значи све је на правом путу.

    Састанци Путина и Сија су нова Јалта ,нове границе нови поредак.

    Живјели и свако добро…

    Пс . Отворите очи да видите даље и здраво живо…….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.