DSS: Ne nasedati na hrvatski šovinizam

Ostavite komentar


  1. Evropa mora najostrije da sankcionise njihovo ponasanje prema nacionalnim manjinama. Mi imamo jedinstven stav, ali nismo u mogucnosti da pritisnemo kako treba

  2. Svako normalan ne moze da ne oseti da mu se prevrce zeludac kad cuje izjave iz lijepe njihove. I pribrani smo i umereni

  3. Znaće Vlada Srbije kako prevazići ove provokacije koje dolaze od pojedinih ministara iz Hrvatske.

  4. O događajima iz prošlosti i genocidu nad Srbima, Romima i Jevrejima trebalo bi da se izjasne i svetske institucije kao i druge zemlje. Izgleda da je Srbija kolevka svim Romima širom sveta kao i Jevrejima.

  5. Konačno da i ova stranka nešto pametno kaže. Slažem se sa ovim nismo kočijaši da se nadglasavamo trebaju konkretne zakonske mjere.

  6. Nije to Hrvatski šovinizam već neonacizam i ustaštvo, velika he to razlika, Hrvatska kao država neguje fašizam u svojim NDH korenima.

  7. Prvo utvrditi u medjunarodnom pravu da li je sadašnja Hrvatska država pravni naslednik bivše nacističke ustaške NDH., ako jeste onda tražiti punu odgovornost i kaznu .

  8. Vlast se bori za ekonosmki oporavak zemlje. Odgovori na provokacije Hrvata nemaju veze sa tim.

  9. Janković je omogućio SNSu da formira vlast na Vračaru, a sada ih kobajgi kritikuje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.