DSS neće kod Vučića na razgovor o fomiranju Vlade

Ostavite komentar


  1. Mislim da sa Jovanovićem niko ne treba i neće da razgovara,iz jednog jedinog prostog razloga jer nikakvu snagu ne predstavljate ni ti ni tvoja stranka. Kaže Jovanović da je potreban dijalog unutar opozicije, jer ovakva kakva je nije nikakva opasnost po vlast, objasni pa ko vam je smetao da se sastanete. Razdvajvuju vas udobne fotelje, svi bi da se vratite i uđete u vlast. Samo vam narod tu šansu još dugo neće dati.

  2. Ozbiljan I posten covek,koji je potreban Sbiji,ali steta je sto nema podrsku ni u Srbiji,ni u nama prijateljskim zemljama.Ovde je uvek na delu negativna selekcija.

  3. U Skupstinu se i ulazi zbog vlasti.Opozicija nije nista vredno uradila za Srbiju.Sem sto je tuzakala svoj narod za nesposobnost da izabere svoju Vlast.

  4. Vase kolege glumci ne igraju pozorisne predstave.Trebalo bi da se slidarisete sa njima dok dr.Kon ne objavi kraj epidemije.

  5. Niko ga i ne tera, mada je on prava opozicija a ne ovi sto gadjaju skupstinu.

  6. A sta je to opozicija uradila za Srbiju?? Samo je blatila svoj narod sto je dao podrsku SNS!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.