DSS: Neopravdana donacija Vlade za obnovu Notr Dama

Ostavite komentar


    1. Narocito zbog toga sto taj gest cini tvoj obozavani predcednik. Naravno, tudjim parama.

    2. Ljudi kada razmišljate o ovakvim temama nemojte iz perspektive svog praznog buđelara i samoživog tvrdičluka koji se dominantno zapatio, mimo svake tradicije. Prvo, dobili smo u donacijama od Francuske preko 50 miliona € samo do 2012, ne računajući grantove iz evropskih fondova. To što im dajemo može se reći i da je povraćaj njihovog novca sada kada im možda treba. Drugo budžet Srbije je 10 milijardi evra i ovo je 0,001%. Treće i da nije sve tako, kakav se to mentalitet zlih prosjaka zapatio da samo narod broji ko nam je kad gde i šta dao, kao da je neko dužan da nam daje, a mi nikad nikome ništa ne damo. Onolika pomoć za poplave a šta onda bi posle kada su bile poplave u Bugarskoj, u Francuskoj, kad su tragedije u Rusiji, požari na moru? Samo svojoj deci SMS šaljete, što je rekao Isus pa i poreznici (dodao bih i razbojnici) daju svojoj deci. Dajte malo ljudskosti, ako ne date iz džepa onda ne osuđujte, malo i razumite. Ta je katedrala deo i naše istorije, drugari.

  1. Ideja nije losa, u susret 6.junu. Samo su ovdasnji politicki akteri previse bajti i poprilicno neuspesni u tim rabotama. Mene ovo vise asocira na slucaj kad je student iz Srbije Miladin Kovacevic u Americi prebio svog kolegu Brajana Stajndhauera, pa je drzava morala da uplati 900.000 dolara zbog nanosenja telesnih povreda Amerikancu. Ali, i to se na kraju pokazalo kao NEUSPESAN POKUSAJ. Daj Boze da sada sa ovih milion evra bude vise uspeha.

  2. Trebali smo dati koliko i oni nama za obnovu Hilandara i za porusene srpske bogomolje u proteklim ratovima i jos malo vise.

  3. Ko tebe kamenom ti njega hlebom ili ko tebe bombama ti njega sa milion evra kakvu vlast imamo dobro smo i zivi, a za trudnice, za socijalna davanja za lecenje dece za ratne dnevnice nama, u Leskovcu u Domu zdravlja par plata sa kamatama su duzni sestrama i doktorima od 2006 i nikom nista.

    1. Patrijarh Pavle je rekao:
      „Budimo ljudi, a ne neljudi“.
      Treba obnoviti i Hilandar.
      A francuski predsednik je zaustavio bombardovanje Beograda.

      1. Lazo ne sakati patrijarha Pavla rekao je već sada legendarnu rečenicu: Budimo ljudi…iako smo Srbi! Neka mu je večan mir i slava! Amin!

  4. Demokratska stranka Srbije hrabro napreduje zajedno s istomišljenicima Dverima da dostinu dno dna. Bravo, samo naprijed

  5. Bruka i sramota, dokle da se dodvoravamo ylocinackim zemljama i vladama. Da li su se setili ti Francuzi nasih manastira popaljenih na Kosovu. Mi molimo Ruse da nam pomognu zavrsetak hrama SV. Save a doniramo neke vlade koji nam vecito rade o glavi. ogorcen sam sto je moj makar cent otisu Francuskoj.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.