DSS: Tražimo da se provere navodi Tepić o divljoj gradnji

Ostavite komentar


  1. Mislio sam da ste ozbiljna stranka, pogotovo g. Jovanovic.Kad ono, vi verujete u izjave banatsko-palanacke alapace??? Do sda ste imali prilike, X puta, da se uverite u njene lazi i izmisljene afere.

    1. Bože, Bože, Marko Sarić kritikuje opštinsku i gradsku vlast a do juče je bio u vlasti u opštini Voždovac i pri tom je bio jako ozloglašen. Od kada je počeo da se bavi politikom napravio je kuću na tri sprata na Voždovcu. Studirao 15 godina nikada se nije bavio bilo čime osim politike i on sad kritikuje. Ako nam je on zamena za bilo koga ova zemlja će sigurno propasti.

    2. Ne znam íz kojih pobuda pišete takve izjave,kako niste svesni Da se tu radi i O vašim parama,neki se bogate sa krađom a sutra će te morati skidati kapu pred njima..

    3. Jovanoviću, okani se toga i vodi svoju(vašu) politiku. Završiće Ti se politička karijera, pre nego što je počela. Za sada imaš moj glas, ali ako nastaviš sa „ovima“, teško brale.

  2. Znam ko su Stajici i ko je Novak Nedic. Banda koja poseduje milione kvadrata, al jos gore to je banda koja ljudima otima stanove. Znam to na licnom peimeru. Svaka cast Mariniki, a botovi kao ovaj vladbgd nek razmisle sta sve gube samo da bi dobili sendvic.

    1. Ništa Marinika ne laže, spisak ozakonjenja mimo zakona, koji je ova vlast donela, je podugačak. Botovi imate u svom komšiluku primera, samo što vi to ne smete da priznate. Mi nemamo kome da prijavimo, jer je sve korumpirano. Običan sam građanin, pa me sve ovo nervira, jer su ljudi nezainteresovani kao da se ovo dešava negde u svemiru. Ljudi, pa mi plaćamo ceh. Kad će te shvatiti da je ovo i naša država, grad, selo.. Stop korupciji.

  3. Hmm, šta tu ima čudno,ako je sve to tačno, to je samo presnimljen rukopis prethodnih 30-tak godina, kada je dopuštano da se krče čitave šume u okolini grada, parcele sa kukuruzom itd…Imate tako čitava naselja, npr. Miljakovac 3, Miljakovačka šuma, Altina, Busije…Ako je slična praksa nastavljena, bez obzira na Zakon u koga su svi polagali velike nade, onda treba reagovati i tražiti smenu pravih izvršnih krivaca, a ne blatiti vlast koja je imala najbolju nameru…

  4. Primera isuvise…sindjeliceva,stajala crvena traka zabrane par meseci,a onda asura I zasijala zgrada u svoj svojoj celovitosti,usput Jos neka cigla dodata…ul niska stajao zapusten objekat vise od 10 god.od 4. sprata,isto asura I bogami nazire se 8 sprat ,nema garaze,nema table Ko i Sta gradi,,kazu NE raspituj se isuvise…i td

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.