DSS predlaže rezoluciju o genocidu u NDH

Ostavite komentar


  1. Tek kad bude svežiji zločin recimo Vukovarska bolnica,Srebrenica,Sarajevo,nekoliko logira u BiH.

  2. „Demokratska stranka Srbije saopštila je da će Skupštini Srbije ponovo podneti predlog Rezolucije o genocidu Nezavisne Države Hrvatske nad Srbima, Jevrejima i Romima tokom Drugog svetskog rata“

    Samo u Srbistanu.

    Vladajuća stranka komunicira ( preko skupštine , medija)tačnije vredja uličarsku opozicionu stranku. Vredja lidere opozicije koje su bojkotovali izbore.( ovo nije uvredljiv naziv iako tako zvuči, stranke nažalost koje učestvuju u javnosti i medijima su nažalosti uličarske, jer nemaju predstavnike u skupštini)

    Druga uličarska stranka koja nije bojkotovala izbore i nije prebacila cenzus i mnogo joj je krivo. Ponaša se kao da je u skupštini, komunicira sa vlašću, podnosi neke rezolucije!

    Da li nam je potrebna skupština?

    Nadrealno, zbog spoja tehnologije i politika iz srednjeg veka.

  3. Ma bravo, ali da se ne zaboravi : genocid je i proterivanje jednog naroda sa svoje tek dobijene teritorije, drzave, i u tom genocidu su ucestvovale vojne snage nekih drzava pored vojnih snaga drzave sa kojih su proterivani Srbi .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.