DSS: Srbija prihvata da ustupi deo teritorije Albaniji

Ostavite komentar


  1. DSS nekog kritikuje? Kad je tzv. Kosovo jednostrano proglasilo nezavisnost, premijer je bio Kostunica (iz redova DSS-a), koji je bio odgovor drzave? Miting „Kosovo za patike“, ‘ajde da lupamo po Beogradu? Najmanje prava da kritikuje bilo sta vezano za Kosovo ima DSS.

    1. Никако да нам Вучић и његови саучесници објасне шта је требало да Коштуница уради када је Косово прогласило независност. Да чујемо коначно тај генијални одговор којем би држава Србија прибегла да је је којим случајем тада премијер био најпаметнији, најпоштенији и најхрабрији од свих Срба икада – Ал Вучић.

  2. Koja velika Albanija bre?
    Danas postoje dve države:
    Albanija I Kosovo. Tako će I ostati. Velike Evropske I SAD neće dozvoliti stvaranje Velike Albanije. Jer će posle na red doći Velika Srbija, Velika Hrvatska, pa Velika Madjarska itd.
    Ponovo sukobi I ratovi…
    Evropa na svojoj teritoriji neće više to dozvoliti.

  3. Da ste ostali još četiri godine na vlasti Kosovo bi dobilo nezavisnost još 2013 ili bi Srbija bila zbrisana u ratu.

  4. samo jos oko kinte da se dogovore… nudio je neko dole, da li onaj Pacovi ili ko vec kes… izgleda da je konacno nasao idealnu osobu da sa njom radi posao.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.