DSS: Vlast je odgovorna za tenzije

Ostavite komentar


  1. Odmereno i mudro saopstenje koje poziva na razum. Nadajmo se da ce se vlast urazumiti.

  2. Vlast odgovorna „zbog tenzija“? A zašto moliću lepo? Zato što neće da ustupe vlast ovim uličarima ili, što neće da raspišu „poštene“ izbore na koji,ma će sigurno pobediti ovi uličari? Ako je to u pitanju vlast je zaista odgovorna. I zbog tenzija i zbog natezanja sa ovim huliganima, koji su izgubili kompas.

    1. Botino bez mozga da li se zapitas zasto su ljudi na ulicama. Ako je tebi normalno da na televizij sa nacionalnom frekvencijom Vucic bude prisutan sa 99% a svi ostali sa 1% moras odmah na lecenje. Ti bi da ugase i Danas bio zadovoljan.

    2. Gospodine, oni HOĆE da raspišu „poštene“ izbore, jer je njihovo poimanje poštenih izbora potpuno izvitoperio i upropastio koncept izbora. Znaju oni da bi na tim njihovim „poštenim“ izborima, glasovima svih živih i mrtvih, opet oni bili izabrani. Ne znaju oni politički odgovororno i korektno da pregovaraju, da vide šta to smeta nezadovoljnom narodu, da makar obeća saradnju u otklanjanju problema… Ali, svako o sebi neka misli, o svom obrazu i časti. A pokolenja koja dolaze, zavisno od zemlje u kojoj budu živeli, biće nam zahvalni ili će nas kunuti! Zato, pamet u glavu! Pametnom dosta.

  3. U pravu ste gospodine Milose Jovanovicu. Potreban nam je glas razuma.I odmerenost, posebno odmerenost.Vučic je zaista kriv za sve ovo a takođe se i RTS ponaša nasilnički. To jeste nasilje, to njihovo ignorisanje objektivne stvarnosti i dešavanja u istoj objektivnoj stvarnosti o kojoj bi ONI TREBALO DA IZVEŠTAVAJU.

  4. Zar ova stranka još postoji? Misliossm da su nestali pre par godina jer nosu prešli cenzus?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. i 13. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.