DSS: Vučić se zalaže za raspad Srbije

Ostavite komentar


  1. DSS sa svojim pajtosima iz DS-a je najvise unistio Srbiju, jos se oporavljamo od njihovih losih odluka i lose politike

  2. Mislite Ustav koji ste sami na jedvite jade izglasali (dosli po mene i moje roditelje u 18h da nas voze na glasacko mesto),i koji ste sami pogazili kada ste dozvolili Kosovu da proglasi nezavisnost???

  3. DSS je antisrpsko leglo koje je katastrofalnim potezima izmeštanja kosovskog pitanja iz UN u EU i katostrofalno formulisanim pitanjem upućenim Međunarodnom sudu pravde, političkim „biserima“, tada njihovih čelnih igrača, Taidća i ministra spoljnih poslova, Vuka Jeremićija, unakazilo i unazadilo Srbiju.

    1. Ko je ukinuo srpske institucije na KIM? Vucic. Ko im je dao medjunarodni telefonski broj? Vucic. Ko je u kolaiciji sa Tacijem i Haradinejm? Vucic. Ko govori KIM nije Srbija? Vucic. Ko krsi ustav i zakletvu? Vucic.
      Jel ti dosta, bote? Bas tebe briga za KIM i za Srbiju. Napisao si gluposti. dobio sendvic i crvenu. Toliko tebi znaci KIM, jedan sendvic. More i rodjenu majku bi prodali za sendvic.

  4. Razne gluposti slušam i čitam ovih dana od strane propale opozicije u vidu Đilasa, Jankovića, Jeremića, Obradovića, Čede Jovanovića, Tadića, Živkovića, Sande, Čanak se ne izjašnjava kao i raznoraznih njihovih analitičara i sledbenika, ali veću glupost koju sam pročitao je sad ova od propalog Jovanovića iz DSS-a! Taj čovek kao da je pao sa tavana i ne zna ko je rasparčavo Srbiju, svesno ili nesvesno, svejedno je od oktobra 2000-te do 2012-te godine!

  5. Ботовски олош је кренуо да брани разбијање сопствене државе. Какви су то људи којима је буђави сендвич важнији од домовине. Ма, то и нису људи, то је само олош.

    1. Evo pošto sam ja po vašem razbijač sopstvene države a vi ste ustavobranitelj, dajte već jednom napišite šta je vaš predlog za KiM, svi kažu samo da hoće KiM u sastavu Srbije ali samo kažu za teritoriju niko neće da kaže šta da radimo sa 1,5 miliona albanaca da li da krećemo u novi boj na Kosovo i da teramo Albance preko Prokletija da bi Srbija ponovo upravljala KiM.

  6. Посебно је занимљиво да је Вучић своју изјаву о разбијању Србије дао стојећи између две свињске полутке. Баш онако достојанствено и председнички. СНС ботови глупо верују да се буђави паризер из њихових сендвича прави од меса.

  7. Poslednji koji imaju pravo nekoga da kritikuju i osudjuju su gospoda iz DSS. Bili su na vlasti kada se jos moglo nesto uraditi, sta su uradili osim sto nisu bili obavesteni?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.