Dubravka Stojanović podržala Nebojšu Zelenovića

Ostavite komentar


  1. Mislim da bi ovaj opozicioni blok, koji podrzava gospodja Stojanovic, „dekontaminerka“ srpskog drustva, mogli da nazovemo koalicijom mraka i senki, uz veliki upliv kriminogenih struktura, koji treba da unaprede zivot u Srbiji.

    1. Ni trepnuvsi, Zoran kao da rece: „Drz’te lopova!“ To je po sistemu koji od pocetka koriste stranke: SPS, Radikali, Bogoljub Karic sa salatom i sad od 2012.g SNS. Pazite, Zoranu su Nebojsa Zelenovic i Ne davimo Beograd „koalicija mraka i senki sa uplivom kriminogenih struktura“!? Jeste, Zelenovic i NDB su odgovorni za sve afere: Krusik, Jovanjica, Sandokan u Sapcu, osudjeni sexmanijak Jutka, optuzeni palikuca iz Grocke Simonovic, Helikopter, tetka iz Kanade, brat Ane Brnabic, lazne diplome itd.(Izvinjavam se Zoranu ako sam neku aferu zaboravio

      1. Pitajte seljake oko Šspca šta je Zelenović uradio za njih pa će vam sve biti jasno.

        1. Evo, zamolicu vas da prenesete to pitanje seljanima oko Sapca. Medjutim, ne komentarisete gore pomenute afere…

    2. Dr Mr Mislim da je vaš komentar suvišan jer baljezgarija kojoj je upućen zaslužuje samo ignorisanje.Kurir,informer,srpski telegraf,alo,..plaču za misliocima baš tog profila.

  2. Nadam se da ce ova gradjanska i evropska opcija uspeti da napravi neki rezultat. Sanse su slabe zato sto je svaka liberalna alternativa na kraju ugusena od strane sirovog nacionalizma koji Srbiju odvuce na dno.

    1. Nasuprot, smatram da nedostatak nacionalizma ovu državu i ovaj narod stalno vraća u „magareću klupu“ gde oiznova i iznova uči „gradivo“ koje ne može da shvati. Nacionalizam, kao najveći, najdestruktivniji i neoprostivi srpski greh nam je utovaren sa namerom da nas dalje raskorenjuju, udaljuju od sopstvene suštine kako bi ovim prostorima, prema svojim interesima vladali baš ti koji su osmislili ovu „masnu“ laž. Ne postoji uspešna država bez nacionalista, onih koji vode i vole svoju zemlju. Oni koji obavljaju poslove gastarbajtera odnosno stranih radnika, samo su u službi tih nacionalizama a da toga nisu ni svesni. Liberalna alternativa je mogla da uspe samo kod onih koji poseduju štampariju dolara ili, koji su kao kolonijalne sile živele na grbači ostatka sveta. Biti liberal na Balkanu je isto kao ući goloruk medju čopor gladnih hijena.

  3. Zelenovicu,cuvajte se ovakvih „intelektualaca“ koji ti pruzaju podrsku. Obican narod ,.koji je upoznat sa radom ove istoricarke,moze samo da ti okrene ledja

Ostavite komentar


Politika

Kako se Vučević “dovukao” do mesta premijera: Reakcije na izjavu predsednika Vlade da povređeni radnici u Slobodi Čačak nisu radili u poslastičarnici 10

Kako se Vučević “dovukao” do mesta premijera: Reakcije na izjavu predsednika Vlade da povređeni radnici u Slobodi Čačak nisu radili u poslastičarnici

Nakon što je radnik u fabrici „Sloboda“ u Čačku povređen usled ekslopozije, pre dva dana, a premijer Srbije Miloš Vučević izjavio da je to očekivano jer radnici u namenskoj insustriji “ne rade u poslastičarnici”, nespokojstvo i strah velikog dela javnosti ispostavili su se kao dominatno osećanje zbog neodgovornosti čoveka koji zauzima najviše pozicije vlasti i trebalo bi da bude zapravo najosetljiviji, odnosno da se zauzme za utvrđivanje odgovornosti, kako se takve greške ne bi ponavljale.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.