Duraković: Vučić se nije pretplatio na Potočare

Ostavite komentar


  1. ne bi vas stav promenilo ni 50 miliona ali bi ih rado uzele. hajde veceg smrada nisam video. ja ako nekog ne trebam, ne trebam ni njegove pare ni njegovu pomoc ni njega, a vi poa pare daj a tebe ne trebam. naravno sto se mene tice ja vam ne bih dao nista jer niste ni zasluzili, price o genocidu su izmisljenje

  2. Kada je tako što nisi odbi nego si zgrabio lovu koju je srbija dala.Prodao si obraz zbog guzice Durakoviću,ucenili su te oni koji su napali Vučića u potočarima da ovo moraš da uradiš ako želiš biti ponovo gradonačelnik.Samo znaj fitilj ti iz dupeta viri i podložan je da ga uvek neko zapali.

  3. Oni se nije pretplatio na Potočare, ali se ti Durakoviću jesi pretplatio na zapaljive izjave.

  4. TREBA DA GA BUDE SRAMOTA ZA OVAKVU IZJAVU. MRZNJA ISIJAVA IZ NJEGA!!!

  5. ovi samoprozvani mucenici nikad nece biti zadovoljni sta god mi ucinili!!!

  6. Znaci pet je malo?! Mozda bi sto miliona za jedan dolazak popravilo stvari?!

  7. Pa šta ste očekivali od njih, vekovima kao gnjide su se ponašali! Nacija bez stida i srama!

  8. Kako bedan komentar, ništa bolje i nisam očekivao od njih. Vekovima pokušavaju da nas ponize i unište, e pa neće moći više!

  9. Durakovic bi morao da utvrdi i koji su narodi jos odgovorni u ratnim sukobima a ne da upire prstom u Srbiju ! Sramno ponasanje! Ima srece sto je Vucic covek visokih moralnih kvaliteta i sto mu nece odgovoriti onako kako bi i trebalo s Durakovicem i razgovarati.

  10. Poturica nema ni duše ni obraza,kada ovako human gest prikazuje kao kupovinu. Neće Srbija nikada priznati zločin u Srebrenici,jer ga tamo nije ni bilo.Izginule balije koji su vojsku Republike Srpske iz enklave provocirali pucajući pa im je odgovoreno punom merom,nećemo nikada priznati kao civilne žrtve.

  11. Ovo nije nacin da se Durakovic zahvaljuje Vucicu za donacvije Srebrenici.

  12. Delijo, kad ti narod počene gladovati, a ti ga guraš u sukobe, pitaćeš se gde ti je bila pamet.

  13. Ma tako je, sto vise pljujes Vucica, Srbe, Srbiju generalno, a zivis u zemlji regiona, to si bolji politicar. Muka mi je vise ovakvih izjava!

  14. Ali si se ti zato Durakovicu kao diplomatski liliputanac pretplatio da ove nedelje pravis diplomatske skandale , obuzdaj se covece pa ti si obicni nacelnik Srebrenice a ovako se obracas premijeru jedne zemlje.

  15. "Vučić se nije pretplatio na Potočare" ……To bi se moglo nazvati brendiranje genocida.

  16. Duraković samo ono radi što rade mislimanski lideri od 199o.g., na bazi nacionalizma i navodne ugroćenosti muslimana zaradjuju lično silne novce.

  17. Srbija niakda nece priznati predlozenu rezoluciju o genocidu. Durakovic je pokazao svoje pravo licemerno lice i koliki je sljam od coveka. Srbija je uvek tu da stvari resava mirnim putem ali jednostavno ne moze ostati ravnodusna na ovakve provokacije i uvrede.

  18. Njina nista nije na volji samo znaju da varaju ljude, e pa od toga u Srbiji necete doci. Vucic nam je njbolji mandatar i nama oce bolji zivo dostici!

  19. da probamo da zaboravimo i nikada ne pominjemo više Srebrenicu – zaborav !!!

  20. Srbija je pruzila ruku mira i prijateljstva. Nadam se da ce Bosnjaci biti pametniji od Amera koji ih konstantno kuskaju na Srbe.

  21. Bolje da objasnite dokle se došlo sa istragom o pokušaju ubistva našeg premijera umesto što tu pričate priče.

  22. Mislim da Duraković govori ono što mu je naloženo od strane Izetbegovića i zaista treba da je sramota i jednog i drugog.

  23. "Gospodo" komentatori , upravo vaši komentari su dokaz da predstavnicima Srbije u Potočarima nije mesto.Ubiste se dokazujući Vođi servilnost : "visoki moralni kvaliteti" = "Karlovac,Karlobag,Virovitica,Ogulin"; "bio sam loš ministar informisanja"; "istrgnuto iz konteksta"…. a sada "trebali su i mene zvati da rušim" …. Da li je u Srebrenici počinjen zločin ? Jeste, apsolutno. Da li je u pitanju genocid ? Mislim da je to pitanje teoretisanja, pravnog dokazivanja elemenata dela – moje skromno mišljenje je da ne može biti genocida na jednom ograničenom prostoru ali da je u pitanju težak zločin svakako.Za porodice koje su ostale bez svojih članova – svako pojedinačno ubistvo je stopostotni gubitak i te porodice zaslužuju pravo na tugu i sećanje , ali ne samo 11. jula u komemoraciji koja se sa svih strana (političkih) zloupotrebljava.

  24. Istina treba da bude svetinja za sve ali izgleda za većinu komentatora to ne važi. Kako nije bio genocid u Srbrenici kad je međunarodni sud osudio za genocid Radosava Krstića i Radovana Karadžića. Verovano će osuditi Mladića i za genocid u Prijedoru. U javnosti se malo zna kakva su jada počinili Prijedoirčani fašisti svojim najbližim komšijama i školskim drugovima. Zaboravlja se da je Erdemović na sudu plakao kad je priznao da je samo u jednom danu po naređenju streljao oko 70 Bošnjaka. Tragična je sudbina Bošnjaka ali i onih Srba koji nemaju sažaljenja za najveće šrtve prošlih ratova i koji ne znaju za reč izvinite.

  25. Srbija je pruzila ruku mira i prijateljstva. Nadam se da ce Bosnjaci biti pametniji od Amera koji ih konstantno kuskaju na Srbe.

  26. Srbija je pruzila ruku mira i prijateljstva. Nadam se da ce Bosnjaci biti pametniji od Amera koji ih konstantno kuskaju na Srbe.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.