Duraković: Vučića napali licemeri

Ostavite komentar


  1. Nadležni organi treba do kraja da istraže i otkriju počinioce, koje treba sankcionisati. Moraju snositi posledice svojih postupaka i ne mogu proći nekažnjeno.

  2. Duraković najpre govori o izrežiranom napadu a onda neću reći ovaj je ili onaj…Očigledno je da pokušava da utiče na institucije da ih spreče da utvrde napadače i nalogodavce!

  3. Duraković pokušava da provocira Srbiju ali je Srbija čvrsta u svome stavu da ne reaguje!

  4. Znači neverovatno! Sad će ispasti da je taj napad na Vučića bio organizovan od strane Srba, a ne Bošnjaka!?!

  5. "Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je danas da ukoliko vlasti u Bosni i Hercegovini (BIH) nisu u stanju da pronađu krivce i nalogodavce napada
    na premijera Aleksandra Vučića u Srebrenici prošle godine, Srbija će morati da postupi kao što bi svaka druga zemlja kada je blate i otkriće istinu." Pa, ovaj je gotovo u potpunosti plagirao austrougarski ultimatum Kraljevini Srbiji iz 1914-te!

  6. Imaš snimke,imaš svedoke,imaš vlast ,uhvati napadače i kazni ih a ne lupaj gluposti prebacujući loptu na Srbiju.

  7. Idu izbori u Srebrenici za novog nacelnika, pa se Durakovic iz petnih zila trudi da se sto vise izreklamira.

  8. ovo je zaista totalna budala i to bezobrazna budala, ko toi trpi na mestu predsednika svaka mu cast, ja mu ne bi dao dve ovce da cuva jednu bi izgubio

  9. Sram te bilo,Durakovicu! Zar mozes nize da padnes? Bolje cuti i ne javljaj se vise, molim te. Samo blamiras sebe jos vise, kao i BiH.

  10. Durakovicu, veceg licemera od tebe nema. Gadis mi se. Koristis situaciju za svoju medijsku promociju. Uzas.

  11. Aleksandra Vučića su napali svi koji su rešili da obezglave Srbiju, i da je dovedu do prosjačkog štapa, napili su ga njihovi protivnici. Srbija ima odgovornog premijera koji voli svoj posao i koji radi na tome da građani Srbije žive bolje.

  12. U koju kategoriju ljudi sebe stavlja, u lažova, smutljivca, glupana ili bednika ljudske vrste?

  13. Meni je konfuzno kako Amerikanci snime zenicu nekome ko je u kući, a ovi ne mogu ni snimke deset kamera da pregledaju

  14. Kao što se "ne zna" ko je napao srbijanskog premijera u Srebrenici,tako je i samnom,da lokalna policija me zavarava da je poslala prijavu Tužilaštvu protiv nepoznatog lica,iako je to rutinska stvar staviti lovca na broj mog telefona i utvrditi ko me to preti da sam ustaša i da će pobiti kako mene tako i moju porodicu ?

  15. Blago zemlji koja ima ovakvog olosa kao sto je vulin a po komentarima vidim da ih ne manjka izgleda puna ih je srbija i rs. 40 do 60 db-ovaca je doslo iz srbije a ne iz Sarajeva.Nebeskom narodu predlazem da malo razmisle ako jos imaju cime.Pozdravljam sve postene Srbe.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.