Dugogodišnji dopisnik iz Brisela Dušan Gajić: Pozicija Srbije je oslabljena, to svedoče reči „de fakto priznanje“

Ostavite komentar


  1. Licemerna evropska administracija ne pokazuje ni malo interesovanja za „način vladanja“ ovog poslednjeg evropskog diktatora !!!? Gledaju svoj interes a nama kako bude !! Onomad je i Čerčil na opasku da podržavajući broza,podržava komunizam tj. komunistu,rekao :“šta te to briga,nećeš ti tamo da živiš“ !!!

  2. ЕУ тражи „de fakto priznanje“ иако је само посредник у овој ствари, уз то још увек нема за то подршку шест чланица, па како веровати овој европској бирократији?

  3. Koja hrpa nebuloza od EU. Znaju li oni uopšte o čemu pričaju ? Ukrajina spremna za primitak, znači ispunila sve zahteve? Pa ovo je tragikomično.

  4. Interesantno je da su srbi zaboravili da je srušen berlinski zid i da će, što reče onaj, da plate i pate svi oni koji su bili protiv Hitlera. Dok istovremeno posle dvadeset godina i dalje misle da je Milošević balkanski kasapin. Što znači da se nikad neće opametiti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.