Dušan Janjić otkriva kako je pisan Francusko-nemački sporazum i poručuje Vučiću: „Nemoj da završiš na sudu za ratne zločine“

Ostavite komentar


  1. Pa mi smo nadrljali sa ovim diktatorom, ima da nas pocepaju kao prase masnu kesu.
    Ali, tako nam i treba. Nismo bili sposobni da iznedrimo prave ljude u pravo vreme i zato ima da nam se žestoko obije o glavu.

  2. Dušan Janjić je veoma zabrinut za zdravlje Vučića i njegove porodice. Brine ga mogućnost da kao i Slobodan Milošević za vidovdan sledeće godine ili godina bude sa kesom na glavi isporučen Hagu.

  3. Ko je uopšte ovaj „gospodin“? Sećam se izborne noći u USA kada je bio galvni gost u TV emisiji. Šta on ima sa njma? Gde se sve on trpa?

  4. U su, t. j. mehanizmu.treba da budu prvo oni ljudi koji su ga osnovali..a i ti nisi daleko od njega.

  5. Gospodine Janjiću toliko ste zadužili Srbiju svojim lobiranjima, da bih vas ja odmah strpao na robiju do kraja vašeg života. Čitao sam Vaše itjave kako ste se provodili pre raspada Jugoslavije i mislim da ste strašno samoživ čovek, koji u svemu gleda svoju korist, a to kao pokriva izmišljenim forumima i civilnim društvom. Isto kao i Ameri ljudskim pravima i nevladinim organizacijam rasturiše zemlje na planeti.

  6. Samo im progovori istinu i čekaj gavranove.
    Nesreća je u tome što, većina, ne voli istinu ,već bajke, slepačke pjesme i bapske priče.
    Život je istina, a ne laže i bajke.

  7. Žalosno je da postade naša verzija D.Servera iz USA. Samo da pronadjemo ko je naša verzija Ivana.S iz USA.

  8. @Barbarosa

    Daleko ste ti i tvoji sunarodnici od delenja lekcija Srbia i Srbiji, jako daleko.

  9. Bolje bi mu bilo da se vrati na Kosovo u svoj Prizren i da odatle vodi politiku

  10. Када овакве имамо у својим редовима непријатељ нам и не треба. Космет је окупиран а и Српска је под полуокупацијом НАТО пакта.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.