Dušan Janjić: Moguće uključivanje SAD u dijalog

* Očekuje se ubrzana promena formata
Vučić i Tači prekosutra na sastanku kod Mogerini

Ostavite komentar


  1. Припреме за следећу рунду разговора на нивоу Председника трајаће до краја 2017 године.После ће се наставити нове припреме за нове разговоре.У међувремену ће бити нови парламентарни избори у Приштини.Осврни,обрни одложиће формирање Заједнице Српских Општина за једну деценију.Самим тим овај нови трибунал у Хагу који треба да испитује оптужбе Мартија о злочинама у Жутој Кући ће се продужити у недоглед.НАТО ће у међувремену избоксовати Нобелову награду УЧК команданту Тачију.Против које ни наш Инаугурант нема ништа против,јер рачуна -боље је да припадне њему него Дачићу.Јер он више сади камење од њега.Заслужан је и за "економски бум" отимањем пензија само једном слоју пензионера.Но за ову Нобелову награду која је већ исплаћена у кешу Клинтону на руке,појавио се проблем из неочекиваног угла-мистер Трамп.То је још један разлог што га амерички хипокрити желе што пре скинути са власти.У хору са српским хипокритима надају се да ће надјачати здрави разум.Наша врхушка ако има иоле достојанства или бар поштовања према Косовцима који су протерани,зверски убијени и коме је отета имовина,требају прекинути било који дијалог са УЧК борцима.Јер немају легитимитет и нису признати у УН.Само настављање дијалога их уздиже на равноправну степеницу легитимитета то јест априори признавања Приштине као независне државе.Самим тим дијалог ће се увек и обавезно завршити на тоталну српску штету.Треба Бриселу јасно и гласно рећи у лице- Н Е!Такође им понудити алтернативу,да би свет видео да ми нисмо дивљаци него да имамо вековну дипломатску традицију.Понудити им дијалог са Тираном.Јер је Албанија матица Шиптарима уз то је легитимна држава чланица УН-ја и може да буде равноправни учесник у дијалогу са Србијом.То значи да може гарантовати договорено.Што Тачи није у стању.Јер он овде представља Америку и то ону превазиђену а не своју Приштину!Цела наша инострана служба види ово али због сујете појединаца,Нејаких Уроша,хвалисаваца,наметљиваца бићемо највећи губитници у Европи!!!

  2. Bas pametno od nas da pristanemo na tako nesto. Najbolje da se ukljuci i Albanija, oni ce siogurno biti objektivni u pregovorima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.