Dušan Petričić: Podržavam ljude u Šapcu i Paraćinu da izađu na lokalne izbore

Ostavite komentar


  1. Ako vlast pokrade izbore u Ša i Pn, to će biti inicijalna kapisla za ekploziju bojkota u opštenarodne proteste. Mi ostali ne treba da likujemo kao „lepo smo vam rekli da se bojkotuje“, nego da eventualnu krađu u te dve opđtine iskoristimo za konačnu bitku za oslobađanje zemlje.

  2. Bravo, gospodine Petricic!
    Ne treba dati osvojenu, i sacuvanu, slobodu besprizornima!

  3. Ako su sigurni da će zadržati oba grada i voditi ih kao do sada,neka organizuju izbore ! Jer u protiv,nećemo više gledati “ Dobar,loš,zao“ !

  4. Naravno da Jeremić,Đilas i Obradović i Siniša Kovačević zagovaraju bojkot lokalnih izbora u Šapcu-zato što oni ničim nisu doprineli izuzetnom razvoju ovog grada. Nisu dotični uložili ni jedan minut svojih života da Šabac postane ponos Srbije -već je Nebojša Zelenović taj koji je sa svojim saradnicima unapredio život u ovom gradu. Zelenović je taj koji je sa svojim timom godinama radio sjajne stvari za grad Šabac da bi izgledao kao savremeni evropski gradovi i u tome je uspeo!!! On sa svojim timom ima svo pravo ovog sveta da zatraži od svojih sugrađanki i sugrađana podršku na lokalnim izborima da nastavi započeto. Ukoliko bi ponovo pobedio na lokalnim uzborima-nastavio bi da razvija grad na najbolji način. Svako ko želi-tehnički može veoma lako na glasačkom mestu da poništi tojest prežvrlja glasački listić za izbor stranaka za republički parlament i time izrazi svoj bojkot, a da istovremeno uredno glasa za stranku Zelenovića na lokalu čime bi se sprečilo to da naprednjaci dograbe vlast u Šapcu.

  5. E još samo ovaj autor i Korax su trebali da se izjasne.

    Jadni Paraćinci i Šabčani, šta bi oni bez ovakve podrške.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.