Duško Vujošević: Aleksandar Vučić je izbor stranih sila

Ostavite komentar


  1. Koja bi Vama funkcija pripala kada bi bili novi izbori i ako bi Vasi pobedili ?.
    Niko ne shavata pravi problem opozicije mada i pozicije a taj je da se svi bore iskljucivo za svoje dupe , retko kada se pazi na narod u vladanju politicara , mozda nesto malo trenutno se radi . Narod, narod , kako rece onaj pokojni politicar iz jedne dugo vladajuce stranke kada su mu spomenuli narod, „sta ti mravi i gmizavci sta vise hoce „. Tako svi smatraju narod koji radi, koji se bori , a koji ti isti zive od njega zato ja smatram da su partije, stranke politicari besmisleni , uvesti samo zakone koji bi bili jednaki za sve i pridrzavati se zakona a kada neko hoce da menja neki zakon, narod koga se to tice da izadje na ulicu da onaj ili ono telo koje se bavi zakonima vidi da li je to u redu pa neka ga promeni . Ko se ne pridrzava zakona odmah ide kazna .

  2. Dule Vujošević je pokazao na aprilskim izborima koliko se razume u politiku sa Borisom Tadić.

  3. A koji to nije doveden na čelo države od stranaca u zadnjih 100 godina?

  4. Sve je tacno rekao, ali je ranije cutao dok je bio hvaljeni trener i uzimao velike pare od drzave preko Partizana. Ocekujem da se i Zeljko Obradovic naglo politicki „osvesti“ kad dobije pedalu iz Partizana.
    Ljudi iz vrhunskog sporta su se u 99% slucajeva pokazali kao najalaviji na drzavne pare i karakterno najpokvareniji u Srbiji.

  5. Tako je Dule. Naravno, dovele ga zapadne sile da drži pod kontrolom sve, al objasni ti to našim evrofanaticima.

  6. Čovek koji nije obrazovan, koji je znalac samo u sportu ne bi trebao da komentariše politička zbivanja.
    Dule, lupajte loptu to vam dobro ide, nemojte da lupetate.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.