Duško Vujošević osudio pretnje Radi Trajković: Opozicija i javnost ne smeju da ćute

Ostavite komentar


  1. Nazalost opoziciju kao i da nemamo ,pa cute na sva zivotna pitanja izgleda da je najbitnije da se udje u skupstinu

  2. Veliki mislilac i gospodin Duško Vujošević! Da ga malo više slušamo, bilo bi nam neuporedivo bolje. Sve najbolje mu želim!

  3. Potpuno se slazem sa Duskom,ali i Rada treba da pocne da brani nase interese na KiM a ne da brani Albance,Evropu i NATO pakt od nas.

  4. Ko tebe pita za bilo kakvo misljenje?! U Crnu Goru pa se tamo bori za fotelju. Tvoja je zemlja nama veći neprijatelj nego bilo koja druga u okruzenju.

  5. Отиђите тако и у приштину и браните и борите се за људка права и слободе . За то немате времена или нећете…

  6. Skroz ste me razočarali Duško Vujoševiću, vi niste sa Kosova i Metohije da bi ste znali ko je Rada Trajković..Uvek je bila izdajica, uvek su šiptarski novci bili njena najveća inspiracija, a njen narod… Tako da ja BiH predlozila da se protiv vas sprovede krivični postupak sto vredjate osećanja Srba sa Kosova i Metohije… Eto, pobedite je vi svojoj kuci, pa je zastitite, ali verujte, ne bi ste izdrzsli sa njom ni tri dana… Uvek kad se Srbija napadne, nekako krenu i ona i Biserko da tručaju.

  7. Verovatno gospodin duva u istu izdajnicku tikvu sa „opozicionarima“ – dezurnim pljuvacima po Srbiji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.