„Dva muškarca rekla da su ga kupila, odneli ga šlepom“: Sklonjen misteriozni kombi ispred sedišta SSP 1Foto: Printscreen N1

Misteriozni kombi koji je 30. septembra prošle godine parkiran baš ispred sedišta Stranke slobode i pravde (SSP) u Ulici vojvode Stepe u beogradskoj opštini Voždovac konačno je sklonjen.

Kako prenosi N1 da su iz Stranke slobode i pravde naveli za taj medij, kombi je sklonjen 31. jula, odnosno pre nešto više od dve nedelje.

„Pojavile su se dve muške osobe koje su prvo napumpale gume na kombiju, a koji je tu parkiran organizovano, što su građani imali prilike da vide na snimcima sa nadzornih kamera. Kada smo ih upitali ko su i zašto sada sklanjaju kombi, rekli su da su ga kupili i da žele da ga pomere. Nismo čuli od koga i zašto s obzirom na to da nisu uspeli da ga upale i pomere, pa su ga nekoliko sati nakon toga odneli šlepom“, objašnjavaju iz SSP-a.

Sve se, podsetimo, dogodilo tog 30. septembra u 13.39 sati, kada su dva čoveka došla do svojih automobila i isparkirala se u isti sekund, a nekoliko sekundi potom – i treća osoba otišla je s parking mesta ispred SSP-a. Bukvalno stotinku kasnije stigao je beli kombi. Ostalo je – istorija.

Kamere SSP-a zabeležile su tada ovu gotovo filmsku akciju, a predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas rekao je tada da ne znaju ko stoji iza toga.

Đilas je u svom obraćanju poručio da je kombi poslednji put registrovan 2019. godine i da zbog toga ne sme da bude na javnoj površini. Zbog toga je Stranka slobode i pravde podnela prijavu komunalnoj policiji, koja je 10. oktobra 2023. naložila da se vozilo ukloni, međutim, to nije učinjeno. Sve do sad.

Inače, kako smo ranije pisali, vozač kombija radnik je tehničke službe u Opštini Voždovac. Prilikom akcije toliko mu se žurilo, da je čak ostavio otključana vrata. Naše kamere decembra prošle godine zabeležile su i da je guma na vozilu bila ispumpana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari