(MAPA) Dvanaesti protest „Srbija protiv nasilja“ u Beogradu ide medijskom rutom do RTS

Ostavite komentar


  1. Nešto mi se čini da ćete se „medijskom trasom“ odšetati kući poput kolega iz Novog Sada.

  2. Postali su mnogo dosadni i naporni sa tim njihovim besciljnim šetnjama.

  3. Bravo! Protesti treba da se odrzavaju, bez obzira sto su letnji odmori, pa u septembru veliki protest u Beogradu organizovati za celu Srbiju. Svi ispred Skupstine, Palate pravde i RTS-a. Nema kuci dok ne daju ostavke. Ali protest mora biti snazan. Dacica nikako ne pustiti u koaliciju ni sa kim. 30 godina vlada, a nista uradio nije. Trebamo biti i mi ( gradjani) pametni i lukavi sada kada je Srbija potonula nacisto u svakom smislu i ne dati nikome iz vlasti da pobegne. Deca nam odlaze u Evropu i Ameriku, pa dokle vise, ljudi…Ili sloboda ili nek’ nas uzmu Nemci. Vucicu, odlazi! Pozdrav slobodnoj Srbiji!

  4. Срам вас било! Лицемери! Зар не мислите да би сви требало да поседају у Пионирски парк и пруже подршку оном младом човеку који угрожава свој живот због захтева протеста? Да он, својим идеализмом, није указао на сву безидејност тога што радите?

  5. Zasto su ove saradnice ovako ozbiljne i negativne? Ne ulivaju poverenje i hrabrost! Kao da im je dosadno, da su ljute i kivne. Na koga?

  6. Ceo protest je trebao da se „preseli“ ispred Predsedništva gde strahuje student iz Nisa! Svi! Ostavili ste ga samog! Bruka! Sramota!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.