Dve krivične prijave: Falsifikati listića i neobjavljivanje rezultata izbora u Šapcu

Ostavite komentar


  1. Izlaznost na celoj teritoriji Srbije je lazna.Desila se velika izborna kradja,treba obavestiti ceo svet o tome.

  2. A, tu smo! Ubacuj lažnjake, na brzinu broj i pritiskaj da se odmah proglasi „pobeda“: Aco srbine, a bu , a bu…

  3. Strazbur je spor ali uradi svoj posao. Na žalost, mogu da odugovlače na „našim“ sudovima. Poniženje srpskog naroda je potpuno. Sve su pokrali, uključujući i narodnu volju. Do kad ćemo nemo posmatramo pljačku i laži o koroni?

  4. To što SNS-ovci podnose „kontra-prijavu“ je znak (osim da im je standardni manir da moraju da organizuju kontra-sve – kontra protest, kontra miting, kontra štrajk glađu…) da ni oni nisu sigurni u sopstvene rezultate, u sopstvenu „pobedu“, a pogotovo u to da ne mogu i neće biti uhvaćeni u onome što su radili…
    Društvenim mrežama kruži priča da je lično „On“ krenuo za Šabac u izbornoj noći da proslavi „pobedu“ i „oslobađanje“/zauzeće Šapca (ili „ŠaBca“ po njihovom pravopisu) ali da mu je „neko“ nešto javio usput te se „On“ vratio sa pola puta (neki kažu, vratio se iz Hrtkovaca – baš simbolično ako je tako)

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.