Dveri: 30 miliona evra za novu gondolu, a značajan broj porodilišta se bukvalno raspada

Ostavite komentar


  1. Da u politici u Srbiji nema nimalo morala i principa govori i činjenica da sada predsednik Srbije i Stamatović dogovaraju projekat nove gondole a do pre nekoliko godina su se vređali na dnevnom nivou i oči vadili. Tadašnja ministarka Zorana Mihajlović je tri godine blokirala projekat Gold gondole u Čajetini držeći projekat i fioci. Bruka.

  2. Gold gondola je logičan projekat koji je procenjen kao isplativ. Kome treba ova nova gondola? Dveri su u pravu. Stamatović je legao na rudu, postao je član SNS. Što se sada ne buni protiv zakona o planiranju i izgradnji kada Cvetić dobije silnu zemlju od PIK Zlatibor a pre nekoliko godina je vukao Zlatiborce u Beograd da se bune protiv toga.

  3. A videste li jutros prilog na Jutarnjem programu RTS a. Bolnica za bolesti zavisnosti se stvarno raspada i inspekcija joj zabranila rad.

  4. Verovatno je rec o zicari. Zicara je zicara. Gondola je duguljasti camac koji vize gondolijeri. Niti je rec ‘gondola’ strano ime za zicaru. Ni u jednom jeziku se zicara tako, ni slicno ne zove (cable car, funiculare, telepherique)

    Narocito bi Dveri morale da vode racuna o ovome, jer pretpostavljamo da poznaju, vole i stite srpski jezik

  5. Ministarka Zorana Mihajlović je 3 godine blokirala i držala u fioci projekat Gold gondole na Zlatiboru. Taj projekat je procenjen kao rentabilan i bio je na neki način vizionarski. Predsednik Srbije Vučić i predsednik opštine Čajetina Stamatović bili su na krv i na nož i napadali su jedan drugog skoro na dnevnom nivou. A sada sarađuju na jednom problematičnom projektu gondole do Pribojske banje. Kome to treba. Kod nas u politici nema ni morala ni principa.

  6. Predsednik opštine Čajetina Stamatović je pre nekoliko godina vukao narod sa Zlatibora i Čajetine po Beogradu i ispred ministarstava da protestvuju protiv toga da vlasnik PIK Zlatibor Cvetić dobije u vlasništvo silne hektare zemlje na Zlatiboru koje je bio dobio na korišćenje. Isti taj Stamatović sada ćuti posle usvajanja zakona o planiranju i izgradnji kojim je između ostali Cvetić dobio iste te hektare u vlasništvo. Ćuti zato što je u međuvremenu postao član ili kompanjon SNS-a. Toliko o moralu i poštenju.

  7. Sigurno misle na žičaru, a ne na venecijanski čamac?

    Gondola ni na srpskom, ni na bilo kom stranom jeziku ne znači – žičara

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.