Dveri: Zašto se baš u vreme pandemije prodaje Beograđanka?

Ostavite komentar


  1. „У власништву Београђана“, преведено на српски, значи у џепу градске власти. Не постоји никакав јавни интерес да ова зграда буде Алајбегова слама, и Београђани од тога немају баш ништа.

  2. Zato što je „dogovoreno“ da to za šaku siće kupi neki „naš čovek“. Pa šta?

    1. Stvarno…..Pa sta? I do sada je bilo slicno pa vidite do cega smo dosli. Do zlatnog doba!

  3. A, „Beogradjanka“ je u Čačku, pa se Bole buni, ili mu je jedan čovek, koji voli da se vucara po sudu, to dao kao domaći zadatak? Možda je taj mislio da bi on mogao nekako preko kovert-sudija da je kupi…

  4. uzimanje kredita u inostranstvu od oko 2 500 miliona eura samo za proteklih nekoliko meseci tek.ce doci za naplatu ,a koliko je to velika suma najbolje se vidi kada se ,,Beogradjanka ,, prodaje za 20 miliona. Proglase je bankrota u jednom trenutku Vice neizbezno ,kada krediti budu nenaplativi tj kada nebude bilo imovine da se proda i obezbede sredstva za otplatu kredita .Otplata kredita od poreza vodi u totalno siromaštvo naroda .

  5. Gospodo da ste izašli na izbore, pa preko skupštine lepo pitate sve sta treba, ovako idete u zaborav, mnogo glupa taktika. Ti vi ko god, kada si poslanik u skupštini i zvaničnik naroda, reč vredi mnogo više nego ovako.

  6. Drzava(grad) ne treba da se bavi izdavanjem lokala i poslovnog prostora već ubijanjem poreza od istih.

  7. ‘Ajde da mi, (beo)građani, napravimo konzorcijum, da se organizujemo, da skupimo novac i otkupimo Beograđanku od vučićevih kriminalaca!?
    I tako sve što banda pinudi na prodaju a namenila je kriminalcima iz svojib redova. Da preduhitrimo ve sića i ostatak vučićeve bande!
    Svako po 1000 – 5000 dinara, i eto pobede.
    Razmislite.
    Organizujte.

    1. Što bismo je plaćali dva puta? A verujem da je rupa bez dna…

  8. Vlast treba da koristi za g. Noga obrnutu logiku. Prvo objavis da ne treba prodavati Beogradjanku, pustiti Noga da se namlati baljezgajuci kojekakve nebuloze o propadanju gradjevine, pa tek onda otvoriti konkurs za prodaju. 🙂

  9. U vre epandemije cena nekretnina je znacajno opala. Sada svi na svetu realestate brokeri kupuju nekretnine od onih koji moraju da ih prodaju jer su cene dole i dalje padaju. Sto znaci da je cena Beogradjanke znacajno niza u odnosu da nema pandemije, i nekome to ide u korist. A da li uopste treba da se zuri sa prodajom i zasto sada u vreme pandemije kada su cene niske, je pitanje za kriminalisticku policiju.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.