Dveri: Elektrosever postao deo Kosova

Ostavite komentar


  1. šta ,Vi kao imate rešenje za ovo pitanje, kao i za sva pitanja koja se tiču KiM…..neka Boškić, dosta je više „urvanja sa KiM…završena priča, odavno !!!!!

  2. Dveri i Nacionalno okupljanje garantuju da će poništiti sve štetne i antiustavne sporazume koje je u Briselu i Vašingtonu prihvatila sadašnja vlast i raditi na punoj reintegraciji Kosova u sastav Srbije, navedno je u saopštenju.

    To je i moja komsinica „baba Rada“, da je prikupila dovoljan broj potpisa za svoju listu „Ajvar od zelenu papriku“ imala nameru da uradi !
    Moja komsinica „baba Rada“ je u svom programu stranke „Ajvar od zelenu papriku“ imala jasno „zacrtan plan“ da „vrati vreme pre NATO bombardovanja Srbije“ gde bi ona „odbila da potpise kumanovsku kapitulaciju“, da „saceka dok Vucic ne ojaca vojsku Srbije na ovaj nivo na kome je danas“ pa da onda „pod drugim okolnostima“ povede istinsku borbu i poradi „na punoj reintegraciji Kosova u sastav Srbije“ !
    Nazalost, narod nije razumeo „namere“ moje komsinice „baba Rade“ i tako njena lista „Ajvar od zelenu papriku“ usled nedostatka dovoljnog broja potpisa nije ni nasla na „bogatoj trpezi politickih ideja“ izmedju kojih gradjani Srbije biraju 17. decembra !

  3. Da li tvoja deca zive bez struje svaki dan po nekoliko sati ? Da li tebi crkavaju aparati zbog svakodnevnih ispadanja sistema ? Da li znas da sistem mora da se odrzava svakodnevno i da treba gomila rezervnih delova mesecno ? Da li imas u toj glavi uopste predstavu da ako postoje Elektrosumadija, Elektrovojvodina onda moze i treba Elektrokosovo…Kosovo i Metohija su Srbija, bili i bice, ali ti radis protiv interesa naroda Srbije koji zivi na Kosmetu radi O.O1 % i nije te briga ni za koga, mozda si to trebao ispregovarati sa Palmerom u americkoj ambasadi…

  4. Auuuuuuuu Boškić al’ su te „opleli“ komentatori !!! Ajd’ odma’ im odgovori i „daj rešenje“ !!!

  5. „na punoj reintegraciji Kosova u sastav Srbije“mirnim putem jel!?
    I interesuje me koga je ubio ovaj“terorist“Kurti,pustite lazi serbske politike oni imaju cilj,ponovo da na prave ratove I to protiv Kosova Bosne I Cerne Göre,a moguce I Makedonije.Zato niko ne zeli da Zivi u jedno derzavi sa vama,a zapamti I Vojvodina pa i Sanxhak qe vam otici.Nema nikakvog terora pa ni etnicko ciscenja to su sve propagade!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.