Koji su uslovi Dveri i Zavetnika za postizbornu koaliciju sa Srbija protiv nasilja u Beogradu?

Ostavite komentar


  1. Zavetne Dveri su neverovatni. Iako će jedva preći cenzus oni postavljaju uslove da oni jaki prihvate njihovu politiku. To mi izgleda kao ono što je letargični Koštunica govorio “ Možemo u EU, ali pod našim uslovima“. To znači da se 27 zemalja prilagodi Srbiji. Boško, smešan si, skoro kao Milica kada je Bakić oborio na ispitu na prvom pitanju – šta je zavet.

  2. I ti i ristic idite u svoje rodno mesto. vi necete biti potrebni, dovoljan je dss. tako da necete ni biti pozvani.

  3. Волео бих да у граду Београду буде коалиција свих ових наведених странака.. Али да решавају проблеме малих људи и њихових наизглед малих а у ствари великих проблема. У многим јавним службама, државним предузећима, установама културе, здравственим институцијама, министарствима, фондовима и школама, постоји проблем непотреног БИЛДОВАЊА СИСТЕМАТИЗАЦИЈА, које подразумева вештачки стварање непотребних радних места са непотребним и неодговарајућим стручним спремама, и или, запошљавања нових са истим проблемом али за њих припремљаеним повећањем коефицијената ,називаћемо их партијски.. Ово се ради да би се изашло у сусрет „стручним “ партијским кадровима.. И у пракси се дешава да стари кадрови (сем оних који су се прикључили партијцима..) са формалном мањом стручном спремом, раде битне послове и зарађују плату и за себе и за ове партијске. И онда та НЕПРАВДА се шири тако што се ови њихови награђују негде за сменски рад, негде за ткз прековремено, а они који се преоптерећују не добијају ништа, сем шипка у очи!!! Да додам да ти партијски долазе са оних факултета, који нити имају реноме, нити рејтин, а ни критеријум!! Зна цела регија, Србија, Београд а и унутар тих фирми о чему је овде реч..Квалитет у раду и нивоу потребног знања, те слојевитости радног искуства, старих кадрова у односу на ове партијске је просто неупоредив и неупитан!! Али садашњи властодршци су сетили и још једне покривке у овој причи, а то је да су нове запошљавали на местима која нису опасна за сами рад наведених организација!! Значи нпр у књиговодству могу, оно је у много чему упрошћено, у кадровском делу , те за места мањег значаја , типа, пиарови, магацински радови итд.. А ти послови су формално изједначено са нпр рачуноводственим пословима који су под великим оптерећењем ( ликвидатура нпр), тј они први су и предплаћени на онај начин како сам већ и навео.. НЕПРАВДА НАЈВИШЕ БОЛИ..плус мобинзи, злостављање, голо показивање снаге партије, тражење од осталих учешћа на митинзима. као радне обавезе.. Е то странке морају да рашчисте до последње спорне ситуације, јер овде неко лепо зарађује на грбачи поштеног света..

  4. Meni ovo liči da je svakome bitno da dobije službenu tašnu, mašnu, auto, ofis, sekretaricu i za svakoga u ofisu po jedna kasica prasica napunjena narodnim parama koju će neometano i samostalno da prazne i filuju sopstvene račune. Ovde u 2 ili 3 meseca nismo čuli nijedan jedini plan za dan posle a tad je kasno.

  5. Kakogod da se dogovore, samo da ovaj kriminalni režim koji vlada u Beogradu siđe sa vlasti. Mislim da je to moguće jer beogradski izbori ipak rešavaju sudbinu Beograda, a ne Kosova.

  6. Svi će oni da se udruže i sa crnim đavolom zarad malo vlasti i mići. Nema tu nikakvih političkih načela.

Ostavite komentar


Politika

Završena Prva sednica Skupštine Srbije, nastavak sednice sutra 8

Završena Prva sednica Skupštine Srbije, nastavak sednice sutra

Prva sednca Skupštine Srbije na kojoj se raspravljalo o 60 tačaka dnevnog reda, između ostalog, i o Deklaraciji o budućnosti srpskog naroda, koju je pred poslanicima predstavio premijer Miloš Vučević, kao i o nizu finansijskih odluka, završena je danas oko 18 časova, a nastavak sednice predsednica Skupštine Ana Brnabić najavila je za sutra, 24. jul, u 10 časova.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.