Dveri: Konkretne mere porodične politike, a ne populistički događaji u organizaciji SNS

Ostavite komentar


  1. Država je uvela konkretne mere koje direktno podržavaju roditelje, poput produženog plaćenog roditeljskog odsustva. Ovo je konkretniji korak u odnosu na samo organizovanje događaja koji se oslanjaju na emocije i nije u skladu sa trenutnim populističkim pristupom.

  2. Porodična politika se vodi u okviru porodice, a država će najviše doprineti održanju celovitosti porodice tako što se neće uplitati svojim „pomoćima“.

    Učite od pametnih ljudi, Tomas Sowell je odavno dokazao da je glavni uzrok raspada crnih porodica u SAD upravo državna pomoć.

    Crna zajednica je relativno prosperirala tojest rasla po svim ekonomskim parametrima brže nego bela populacija, sve do kasnih 50, ranih šezdesetih. Tada se država umešala i krenula da „pomaže“. Ta pomoć, to mešanje, je dovelo do raspada porodice i drastičnog porasta broja porodica bez oca. Deca iz takvih porodica nesrazmerno više pune zatvore, i tako kreće totalni sunovrat, jer onda i deca tih ljudi rastu bez oca…

  3. Dzaba neko ovde pametno pricakada je Seseljev placko okupirao medije.A za SNS botove 12.godina Vucic nije smeo Bosku na duel a bosko je radturio i „tatu“ Seselja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.