Dveri kritikovale Rusiju zbog podrške Vučiću i pogleda na proteste

Ostavite komentar


  1. Eh, jadni rusofili, nikako da shvate da Ruse mnogo zabole za „bratski“ narod. Nikako da shvate da je ruski interes samo kako da uspostave marionetsku rusku vlast svuda na Balkanu, a pošto ovde ima toliko budala da možeš lopatama da ih skupljaš, njima je to super. Shvatite da je Srbima potreban otklon od svih, i to ponajviše od Rusa, inače ima da nas nema.

  2. Ma vazno da je FSB otkrio detalje oko drzavnog udara a u svojoj zemlji nije mogao, izmedju ostalog, da otkrije da ce ukrajinci zauzeti Kursk Smesne informacije.

  3. Nikada nam rusi nisu želeli dobro .
    A ovi poltrončići putinovi
    Neka se pokriju ušima

  4. Pa valjda Harcenko ruski guverner u Srbiji zna kad ce biti demonstracije! On ih je i organizovao. Protiv svega sto je zapadno. Hajde demonstriraj protiv Gasproma!

  5. Kakva naivčina, simpatije, bla, boli Ruse štikla za Srbiju, ovde samo podrivaju i guraju u nove sukobe, to je geostrateški konstanta!

  6. Da li ste shvatili napokon rusofili ko su rusi bas njih briga za nas. Ma kakvi rusi daleko im lepa kuca a vala jos nekima koji su zagrizeni sa njih

  7. Rusi koriste priliku da nesto kazu, prave paralelu sa mandatom. Ovde je upravo suprotno, strasno je da ovo moram da kažem, ali Vucic sada upravo brani Evropsku poziciju Srbije. Reakcionarne, nazadne snage zmajavaju narod paranojom i teorijama zavere. Mozda upravo Rusi podgrevaju sve ovo, iako zvanično brane zvanicama stav vlade Srbije.

  8. Kremaljski zločinački režim gleda samo interese i on nema veze ni sa svojim niti sa srpskim narodom. Kao i Vučićev autokratski režim i njemu je jedini cilj opstanak na vlasti, armiranoj korupcijom, kriminalom zarad ličnog bogaćenja i izbegavanja odgovornosti.

  9. Ha,ha,kao u holivudskim filmovima:Rusi krivi za sve. Dveri nek se pokriju usima, potpuno su efemerni.

  10. Полтрони су на власти у Србији!
    Двери су најискренија опозициона политичка опција која је увек јавно износила свој став, а у интересу свог народа и државе!

  11. Двери никоме ништа не дугују и увек ће се залагати за добро свог народа и своје земље! Двери нико не може уценити!
    А ви полтрони са вашим вођом делите народ само зарад опстанка на власти и личног интереса!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. i 11. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.