Dveri: Maja Gojković lažirala lekarsku dijagnozu

Ostavite komentar


  1. da li neko može verovati čoveku koji viče, vređa i fizički se obračunava sa ženom

  2. Nemojte tako g Obradoviću, skupštinski lekar je pošteno platio svoju diplomu za razliku od samozvanih naprednih doktora koji su je dobili džabe. Kad je laž u pitanju svejedno je dal je ruka, noga, lakat……

  3. I da je lazirala lekarski izvestaj, u sta sumljam, i da je nagovorila lekara usta isto tako sumljam, malo je nelogicno da taj doktor napravi tako ociglednu gresku… Obradovicu dosta je bilo…

  4. Borba za vlast ne preza ni od cega.Dozvoljava ti da grubo vredas sve delegate, predsenicu Skupstine, optuzujes lekare u skupstini, a sve u cilju da se o tebi prica, pa makar i lose!

  5. Ne znam koliko su stranci dali Obradovicu novca da na ovaj nacin rusi vlast, ali on ponizava citav srpski narod, jer nas posmatraju i donose misljenje o nama, kroz ponasanje ovog i njemu slicnih izdajnika.

  6. Sreca da je ceo dogadjaj snimljen, tako da ovaj izvestaj ne vredi ni papira na kojem je napisan. Zasto ne napravi krivicnu prijavu, kao pravnik bi bar to trebala da zna, ako vec nije u stanju da vodi sednice ,kao sto predvidja Poslovnik. Da se razumemo, nisam simpatizer nijedne stranke, za mene su svi jednako losi da losiji ne mogu biti.

  7. "… i realno nasilje koje su pretrpele bivše žene najviših funkcionera vlasti, Marijana Rističevića i Siniše Malog…" Je l““ ovo znači da su Boškić i partija mu revidirali stav glede Zakona o sprečavanju nasilja u porodici?! Je l““ domaćin ima pravo da disciplinuje ukućane, ili jok?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.