Dveri: Načelnik gradske uprave u Čačku krije beleške u kojima je evidentirana krađa na izborima

Ostavite komentar


  1. Neka neko javi Dverjanima da promene dilera kolektivno. Boško je potopljen u Čačku gde je najavljivao veličanstvenu pobedu. Sada kada su se otreznili, ponovo vrište da su pokradeni.

  2. Ne verujem da bi se iko usudio da krije takve beleške i rizikovao svoj obraz.

  3. U Srbiji treba ukinuti izbore kao za vreme Tita, posto nisu sposobni da imaju normalne izbore. Pametan je bio Tito sto nije dao izbore, jer bi u tom slucaju mogao da izgubi vlast.

  4. posle 2juna cacak je postao slobodna i neokupirana teritorija zahvaljujuci biracima koji nisu izasli na izbore a njih je 48.110 ,od birackog tela koje ima 94.167 biraca.ukupan broj biraca koji je izasao na izbore je 46.057 i manji je za 2.053 glasa od biraca koji nisu izasli na izbore,pa se izbori ponavljaju,jer svih 7 lista koje su prijavljene da budu u koaliciji osvojili su 35,86mandata ,a da konstituisu skupstinu potrebno im je 38mandata.te podatke na web prezentaciji dala je izborna komisja grada cacka.izborna krada ovde i celoj srbiji vrsi se sto se uzme procenat izaslih ,i podele mandati gradana koji nisu izlazili na izbore i nisu glasali,tj. za celokupno biracko telo.to sto ste na izborima dobili je vase,ne predstvljate one koji su izasli vec celo biracko telo.sto se tice krada i kupovine glasova sns i sps su politicki trgovci.hrvat seselj prodao 1996 izbore za 10miliona DM crnogorcu slobi,a ovaj drzao srbijanca u kucnom pritvoru 4 god.izborni zakon je neustavan,a komisije korumpirane i potkupljene od bande na vlasti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.