Dveri najavile podršku porodici poginulog radnika vojne fabrike u Lučanima

Ostavite komentar


    1. Eto vidite kakvu je reakciju izazvalo prethodno okupljanjeradnika,da Bosko skuplja poene na mrtvom radniku.

      1. Da ta kreatura direktorska nije zvala radnike da ga podrze ispred suda ne bi bilo ni ovakvih komentara. Zato i postoji ona mudra izreka „Bumerang uvek nadje svoga gazdu.“

  1. U svakom poslu postoji rizik,i to svako zna…mogao je da se bavi i poljoprivredom,pa da pogine na traktoru,i ko bi onda bio kriv?Otac kao (direktor) jer je glava porodice?Zato Z-(d)veri od političkih poena dobićete…ništa.

    1. Da ste ikada pazljivo citali ijedan tekst na temu pogibije radnika saznali bi ste da poginuli radnici pri obavljanju posla NISU IMALA propisanu radnu odecu. Verovatno fabrika “ nije imala para da to kupi “ . od silnog hvalospeva direktora ove fabrike o uspesnom poslovanju..

      1. E,zaštitna odeća bi ih sigurno “zaštitila“ od takve eksplozije,zato ne lupetaj…imali su izbor…mogli su da rade u trgovini,poljoprivredu,kopaju kanale,završe za lekare…ali,državne jasle su najprivlačnije,zar ne?Čak i da su dobili zaštitnu opremu,ne bi je obukli,jer svi znamo naš mentalitet.

    2. problem je što direktor štedeo na bezbednosti koja propisana zakonski za svakog radnika da bi imao para da troši na svoje kompanije za isisavanje novca iz sistema. Pošto deo novca daje diktaturu potpuno je normalno da ima zaštitu države.

      1. Pa ti bas mnogo znas. Zasto ne budes svedok saradnik. Lepo svedocis na sudu ovo sto si rekao i predocis dokaze. Ako si u pravu neka ide dalje postupak. Ali ako nisi onda moras u zatvor. Jel to ok.

  2. Sta je sa dozivotnim direktorom rudnika Bor gde je zlato Spasovski drzi mnoge ljude u vlasti u rukavu Stefanovicu gde je zlatni milj,500kila zlata sto se cuti na izjavu Spasovskog,ako padnem ja pada te i vi koji vi.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.