Dveri, Narodna stranka i Nova stranka napustile okrugli sto, predlažu ipak bojkot izbora

Ostavite komentar


  1. pametna odluka. ovo je čisto zamajavanje i sprdanje diktatora sa fer uslovima za izbore i slobodom medija.

  2. “ … jer je bivsi podpredsednik Srpske Radikalne Stranke i milosevicev Ministar Informacija, Aleksandar Vučić obećao da će prihvatiti sve zahteve opozicije, … “
    I sve to u Sorosevoj reziji. …
    Ja se ne pitam sta fali Aci, on je siroma’, takav rodjen, ne zna za drugo i treba ga skinuti sa vlasti iz humanitarnih razloga – da bo mogao da se posveti saniranju svog Aspergerovog Sindroma, … nego, nije mi jasno koja to daska-u-glavi fali vama iz SzS da ucestvujete u ovoj blamazi?!

  3. Znalo se da Prvorodjeni nikada nece osloboditi medije, to je osnova njegovog odrzanja i manipulacije lazima. Jedino BOJKOT.

  4. Bravo portal kojo tezi za pravo da se zna istina a cim neki komentar koji se ne svica odma se brise cenzura na licu mesta nesmes da pitas opoziciju bravo
    Ako ovako radi te nema razlike vas i informera samo vi dlhvalite opoziciju a ovi vlast

  5. „Vlast nije spremna da apsolutno bilo šta promeni“, istakao je Obradović.

    Ma, nije moguće?!!! I trebalo vam je čak tri sastanka da to shvatite?!!
    Da Vučić ima makar mrvice namere da nešto menja i prihvati barem neki minimalni predlog opozicije, on bi LIČNO došao još na onaj prvi sastanak!
    A ovde se još iz Babućevog vazduplohova vidi da je ovo samo zamajavanje i zamlaćivanje opozicije i da niejdan njen predlog neće biti prihvaćen!

  6. Da li smo znali ili nismo znali da AV blagu nameu nema da upriliči ravnopravne izbore , odnosno primeni zakone i na opoziciju.?
    Opozicija pokušala, trudila se, videla da Vučić pravi predstavu od dijaloga da ga interesuje samo vlast bez opozicije, i šta drugo nego BOJKOT.

  7. Gradjani ce svakako bojkotovati izbore i velika vecina nece glasati ni za jedne ni za druge. To ovi iz nazovi opozicije vrlo dobro znaju. A mediji ce pisati samo o jednima ili drugima, jer nezavisni mediji ne postoje. I to se zna, nije narod blesav.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.