Dveri: Ništa nije urađeno na bezbednosti

Ostavite komentar


  1. Bosko Obradovic u stilu svih politicara NE SME da kaze kakva je situacija na severu Kosova…gde su i oni sami gadjani kamenjem(bolje,jer su mogli mecima)….i ovu micnu i tesku situaciju koristi da se prepucava sa SNS i Vucicem…a o realnom stanju u KM niko ne sme ni da zucne…ali NIKO!Zasto???Recite!!!

  2. A šta je Srbija tu mogla da uradi.Šta je urađeno kada je ubijen Đinđić, ubice samo što preko svih mogućih medija nisu objavile njegovo ubistvo, uhvaćene su pola sata posle ubistva, za njih se znalo. To me i danas proganja a njegovi saborci ćute kao zaliveni.

  3. Isto kao ni za Đinđića čudno je to jel da. DOSvski banditi su sarađivali sa teroristima i oni ga jesu ubili, a to se isto desilo i Oliveru Ivanoviću jer vlast na KiM nije želela da ga sačuva, ali nije prijavljivao pretnje bili su mu dostupni 24 sata znala su kuda ide, jeli tako Obradoviću jeste, isto kao i Đinđića. Pa je DOS optužio Crvene Beretke, i sada isto optižuje Srbe.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.