Dveri: O razmeni teritorija Vučić rado pregovarao s optuženikom za ratne zločine

Ostavite komentar


  1. Mislim da su „Dveri“ glupostima, koje ja zovem „gluposti po svaku cenu“ zakopali i ono malo simpatija koije su imali u narodu. Mnogo me podsećaju na „patriotizam“ koji je u jednom trenutku pokazao čovek koji je kao kandidata za predsednika Srbije kandidovao svoju suprugu. Obradović bi, čini mi se, poljubio ruku i onom Ademu Jašariju samo ako bi preko njega, ili koristeći njega, uspeo da naškodi Vučiću?! Mržnja prema njemu daleko prevazilazi ljubav, koju „Dveri“ gaje prema otadžbini. Ako ova stranka ne želi da prodje kao SPO Obradovića pod hitno treba ukloniti. Inače, to su pravi srpski „nacionalisti“.

    1. Gle, kakvo uzbudjavanje Zoki Kneki ? Koja je razlika izmedju ratnog zlocina i ratnog huskaca na ratne zlocine ? Kazi nam Knele ? Ti inace sve znas .

  2. Hajdete Dveri svi na KiM pa ga tamo branite a nas izgnanike u vaše kuće, stanove i imanja. Otidnite u moju Peć pa vidite koliko tamo ima Srba, posetite besrbu Đakovicu ili Prizren gde živi pet-šest žena.

    1. KiM se brani u Njujorku, Briselu, Moskvi, Berlinu…,tamo gde se vode pregovori i gde se nalaze oni, koji imaju moć da odlučuju o ovim pitanjima. Čak i da se vrate svih 200.000 prognanih i da se promeni većina na KiM ništa se ne može promeniti dok velike sile to ne potvrde.

  3. Ovi iz Dveri da su Pametniji
    Ukljucili bi se u Rešavanje Problema
    A ne sam napadaju Vlast
    Da bi Dveri došli na Vlast

  4. Ko se bori za srbiju i napaćene srbe jel to Boško otpadović.Bitaga od jači bitagi.Ti Vučiću možeš samo cipele čistit.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.