Dveri o vojnoj vežbi Srbije i NATO – Platinasti vuk: Vučić jasno „stavlja prst u oko“ Rusiji

Ostavite komentar


  1. Srbija treba da ima vežbu sa NATO-om. I niko ne stavlja prst u oko Rusiji.

  2. Лако је млатити празну сламу са позиција које немају никакву одговорност. Лако је пуцати ћорцима испред монитора без додира са стварношћу. Скидам капу пред државним руководством, и молим се да истрају у вођењу спољне политике као и до сада. Одлично се сналазе у постојећим међународним околностима.

  3. Zasto su otkazane vezbe sa Kineskom armijom i vezbe sa Rusijom i Belorusijom a izvode se sa NATO zlocinacko teroristickom organizacijom doduse jedino legalnom u svetu. Vucic bi trebao da odgovori na ovo pitanje.

  4. „Milosrdni anđeo“ je ovdašnja izmišljotina, akcija se nije tako zvala.
    Možete čak i na Google da se informišete.

  5. Jok treba i dalje da budemo u sukobu sa NATO pa da se jos vise poveca broj mrtvih. Cuj Rusija, pa oni su pobegli sa KiM ne mogu doci do Srbije, a vi se uzdate u njih.

  6. Srbija treba i mora ući u NATO. To treba svi da znamo jer će nam biti mnogo lakše i jeftinije.

  7. Ne treba da radimo vojne vezbe nisakim -Dok su nas jedni bombardovali i unistavali drugi su nas izdali(nisu nista pomogli)

  8. Po Dverima najbolje da nam Rusi napišu šta treba da uradimo. Interesantno je samo to da zvanična Rusija i ambasador u Srbiji su podržali baš predsednika Vučića.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.