Dveri odbile ostavku Obradovića

Ostavite komentar


  1. Daje ostavku, ali moli boga da je ne usvoje. Ko sme da glasa protiv njega. Da je čovek ne bi ni trebalo da se glasa već bi sam otišao kući.

    1. Poštovana @ Anasfasija,sve sto ste rekli, zapravo,odgovara liku i djelu jednog drugog Vodje jedne druge stranke/partije,vrv. Vaše. Obradovič je je nešto drugo: mlad,nekompronitovan,neisttošen u vlasti,a istinski istinoljubuv Srbin rodoljub!

  2. Dveri i DJB, jedine stranke za koje razumem da neko glasa.
    Ovo sve drugo je dno dna. Partijaske druzine koje bi da ti zasednu na grbacu.

    1. Ti razumes kada neko glasa za ove dve stranke? Pa jel si ti video njihovo ponasanje pod jedan? Da li si video za sta se zalaze jedna, a za sta druga stranka na drzavnom nivou, a ipak su napravile koaliciju, iako se oko nicega ne slazu. Oni bi da zasednu na grbacu po svaku cenu!

      1. Tebi ne smeta bahato ponasanje presednika-premijera i njegove bahate druzine,africki standard,masovan odlazak mladih,partokratija,kriminal koji je dostigao razmere devedesetih i td. Ali ti smeta Bosko Obradovic!

      2. Vidjesmo, g. @ Dragan Novakovic,da se, OVI, ,ispravno,zslažu za odlazak s vlasti ONIH koji su ovu lijepu zemlju strovalili u provalij!A,vi,molim Vas,pogledajte, još jedanput,malo bolje tu situaciju, pa, vidite i recite,kako sami kažete,ko je,TO već uveliko zaseo na grbaču (valjda ste htjeli reci, zaseli na grbaču naroda!)

  3. Nije dobro prihvatiti ostavku ionako kobajagi ponudjenu posle ovakvih impresivnih izbornih rezultata!

    1. Ma,šta rekoste, @ sasa,@ aca i @ Milos Radakovic,i ostadoste živi za jedan bot burek!

  4. Covek kao podnosi ostavku ali njegovi je nikada nece prihvatiti tako da kao da nije ni podnosio

  5. Ma svi su oni isti i svaki put kad izgube prave toliko buku i to jednostavno govori da su konacno mozda uvideli da su im sanse nikakve i da je vreme da se povuku iz politike i stranaka

  6. I dalje se ne mire sa ubedljivim porazom i pricaju kako su izbori bili namesteni. Ljudi shvatite da je narod izabrao i nije pogresio.

  7. U komentarima sam ovde izrazavao svoje misljenje ovlasti i ko je citao zna.Ali,razlozi sto se opozicija nije priblizila dveju vodecih stranaka ,odnosno zbir njihovih glasova je i taj sto delovi opozicije koriste ovakvu vlast da bi sebe promovisali i prikazali kao alternativu,a nisu nesto sto je pozeljno glasacima i glasaci su to prepoznali.U tu grupu spada i ova vesela koalicija Djb i Dveri ,koja je najgori deo opozicije.Njihova politika i kadrovi i maniri i mehanizmi upravljanje pokretima su otuzni . I ja iscekujem kada ce ova vlast koja je najnizi stepen civilizacije sto se tice vlasti u istoriji Srbije i zemalja u kojima je Srbija bila ,ali ne bih slavio ukoliko bi vodecu ulogu u sledecoj imale ove dve stranke,jedna koja je bila dobra sa radikalima,dok se nisu prodali Vucicu,jos je Obradovic govorio kako je Vucic prodao ideal,kad je dosao na vlast i takav covek treba da ima moje simpatije samo zato sto je protiv Vucica sada .A ovi drugi formirani od coveka koji je bio Vucicev ministar u vladi,koji se ponasa u opoziciji sa moralnom arogancijom, sa njegovim egoizmom koji je destruktivan u ovoj borbi protiv Vucica i na kraju da li su oni uopste protiv Vucica,imamo pravo da mislimo da nisu ,posto su vise stete doneli opoziciji kao celini nego koristi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.