Dveri: Preispitati sve diplome i doktorate

Ostavite komentar


    1. Polako baki sine,pa Toma je mozda podoban za neku novu vlast,on ako se reaktivira u politici,moze da bude faktor.Bice Toma sa SzS cinilac nove neke vlade,ajd se kladimo u 100 marki.

  1. Hajde da krenemo prvo od tvoje diplome, ali ne bih samo proverio diplomu nego da li imaš znanje koje ta diploma predstavlja. Hajde Boško budi prvi koji će biti preispitan.

    1. Doktorat nije isto što i diploma, mada bi gore pomenute trebalo pitati da li uopšte znaju koju su školu završili

  2. Savet Bošku Obradoviću,
    Baš zahtev ili predlog mora da bude doveden do realnih dimenzija ,kako bi bar počelo lečenje .teško bolesne Srbije.Svi bi mi normalni ali i pametni hteli odmah i sve .
    Ali Boško to nije politika , možda samo zavođenje svog glasačkog tela , simpatizera….

  3. Ko da ih ispita?Možda neki tvoji politički poznanici ili oni isti koji su ih potpisali?Jedino dovesti neku neutralnu komisiju iz sveta pa da pregledaju sve diplome od 1990-te,a to je utopija.Zato bolje ćuti i ne lupetaj.

  4. Ma,sve ispitati,pa i Karapandžin “doktorjt“,a i Veseljkov priliv novca,da vidimo,da li i dalje krade po manastima,ili ga plaća američka ambasada,a možda i Djiki.

  5. E moze,ali prvo preispitati diplome Djilasa i njemu slicnih. Propagiraju i kitili bi se tudjim perjem. Ali jedini je narod koji vidi rezultate.

  6. Bravo Bosko. I uz to posto su na osnovu laznih diploma stekli ogromnu zaradu zatraziti povracaj te nezakonito stecene dobiti ili imovine koju su kupili istim novce. To bi bila pravda.

  7. Jedina od ovog coveka pametna recenica.. Kad bi se na drzavne sve isto fakultete uslo detaljno i kako treba, nastajali bi haosi totalni. Nego s obzirom da to znaju svi, nastradace samo Mali, i ne nece se nista promeniti samo zato sto posle 5 godina njegov doktorat jeste plagijat..

  8. Jesi li normalan? Pa da se ljudi vrate poslovima konduktera, magacionera, vlasnika pečenjare, pogrebnika u JKP, službenog vozača, nekadašnjeg sportiste, prodavca nameštaja, testirača kvaliteta papirnih maramica……………………………

  9. Dobro ti Obradoviću znaš kako je do ove odluke o poništenom doktoratu Siniše Malog došlo, lično si dobro upoznat. Na sve moguće načine pokušavate da urušite veliki ugled i poverenje koje ima Aleksandar Vučić kod naroda. Pokušavajući da oslabite njegovu poziciju pošto njemu ne možete ama baš apsolutna ništa da nađete, a već ste toliko izmišljali i lagali da vašim ograničenim umnim mogućnosti više ništa nepada napamet, počeli ste da udarate po njegovim bliskim saradnicima. Na sve ste spremni vi iz SzS, a toliko puta ste već uhvaćeni u laži, i kad se to otkrije puj pik ne važi idemo dalje. Svaki dan izmišljate neke nove afere, a sve za željom da sednete u fotelje i da dobro napunjenu kasu (za koju je zaslužan i Siniša Mali) ispraznite, a napunite svoje džepove. Sada kad sam ubeđen, da iz ovakve odluke BU dobrim delom stojite vi, ti tražiš ostavke, smene… Veoma licemerno sa tvoje strane, ali to ste vi.

    1. Za mene su svi političari Sbije,jad i beda od ljudi,ali ima i gore od toga.Takvi kao ti.Čije poverenje ima A.V.? Takvih poltrončina kao ti, i ,,poverenje,, kukavnih i strašljivih Srba ,koji za po kilo zejtina,šećera i brašna prodaju sebe,amebe u ljudskom obliku.Bežite normalni iz ove rupčage,ako možete i imate grama pameti.

      1. Sumadinac polako sa ocenama i etiketiranjem,pa za tog Vucica glasa mnogo ljudi,nemojte im stavljati neke epitete.Svako glasa kako on zeli,a ove price da je poltron,kukavan,za kilo ovog il onog,samo odbijaju narod od opozicije.Bolje razmislite pre nego napisete nesto.

        1. Sagledajte već jednom tu ogromnu brojku glasova realno, 50% od 50% izašlih je 25%, tako da ne zamlaćujte se više sa nepostojećim ciframa.
          Malo sam zaokružio cifre ali suština se ne menja.

        2. Care jel ti stvarno mislis da kad bi pobedila opozicija da ni nesto bilo drugacije. Ajde ali stvarno..jel mislis to?

  10. Nerealno kao i obično. Umesto toga treba se skoncentrisati na već poznate slučajeve tipa Ctefanović, bivši Toma, Jorgovanka i ukoliko se sumnje potvrde preduzeti mere i protiv onih koji su im omogućili da na nečasan način dođu do akademskih zvanja. Ovo bi za početak bilo sasvim dovoljno.

  11. Bolje bi bilo da se Dveri totalno povuku i ne daju nikakve izjave, jer to sto pricaju uopste nema smisla.

    1. Ne bih za Dveri glasala ni u paralelnom univerzumu, ali nece biti da ovo sto pricaju nema smisla. Ali, kome ja odgovaram? Tipicnom botovskom komentaru!

  12. nemoj sada, karapandza, bojan pajtic, jerkov ima da kazu da si desnicar, fasista i da ti nije mesto u SZS 😀

  13. Hajde gospodine Obradovicu redom, zamolio bih vas.
    Usred afere sa doktorom Malim i Krusikom, izaberite sta je prioritet i to gurajte dokle goj moze. Nemojte kao sto Djilas, usred afere o Krusiku u kojoj izgleda da je participirala i BIA, on pise pismo Dr Malom. Nemojte to sludjivanje st ko kako i kada. Eto to bih bas zamolio. Ljucki.

  14. Apsolutno! I tvoju diplomu sa osnovnih studija, posto mozemo da vidimo koliko si pismen, profesore srpskog jezika!

  15. Ja ne navijam ni za koga, ali, gledajući realno, Siniša Mali je dokazao svoje znanje, jer je bio najbolji đak i najbolji student, a dobio je i fulbrajtovu stipendiju. Svoje znanje je dokazao i radom iz svoje oblasti. Ajde da vidimo, gde su radili i dokazali se u zvanju, Đilas, Jeremić, Boško i ostala družina!!!.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.