Dveri: Proglas o promeni sistema

Ostavite komentar


  1. Porodica na prvo mesto !!!
    Dobro to je lepo, ali samo rečeno.
    Ovde treba dodati reč – SITA porodica
    Danas u Srbiji godišnje ostane neobrađeno 900000 ha zemlje a gubimo milijarde evra izvoza zdrave hrane, dok 50% građana živi na granici siromaštva.
    Ozbiljni političari bi tu čunjenicu trebalo da podrobno razrade i uvrste u buduću deklaraciju – dogovora sa narodom – i to narodu treba ozbiljno objasniti. Jer hrana za 10 godina u svetu će poskupeti 60%.
    E to je brižna, realna i domaćinska operativana politička ideologija koja brine o Srbiji.
    Ovo obično ne interesuje ni stranke ni narod, jer ne privlači populis, a ni narod jer neće motuku u ruke. Svako od nas misli ja imam a drugi neka se snađu. Ovako razmišljanje ne vodi stabilzaciji nacije i njenog društva.
    Sve dok se ovakva pitanje ne pokrenu biće još gore i neizvesnije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.