Dveri: Samo saradnja kompletne opozicije u borbi za fer i poštene izbore može doneti rezultat

Ostavite komentar


  1. Pa hoćete li napokon da donesete odluku i dogovorite se kako nastupate na izborima, samostalno ili ne. Smešni ste a ponašanje vam je katastrofalno

  2. Kakva crna opozicija, to su sve izdajnik do izdajnika koje predvodi najveći izdajnik Đilas.

  3. Boško i Đilas nisu nikakva opozicija već najobičniji izdajnici i strani plaćenici.

  4. Kakva je to pobeda na izborima ako se svi udruže protiv jednoga. Baš su jadni, ali ni tako ujedinjeni neće ništa uspeti.

  5. Ne treba nama Bosko i onako ce njegovi biraci kod nas sad kad je izdao svoje birace.

  6. Ovaj glupan nije ukapirao da je zbog sličnih predloga ostao van parlamenta .
    Nikad sa NATO ološem !!!

  7. Vidi i ovi se probudili. Njihova politika je u svemu suprotna sa politikom većeg dela opozicije, ali im to ipak ne smeta da se udružuju sa njima. Toliko o programu, idejama, ciljevima, nacionalnim interesima. Nemaju oni ništa od toga. Kako im već nije jasno da narod takve neće.

Ostavite komentar


Politika

Brnabić: Nemam informaciju o dolasku Šolca i Fon der Lajen 6

Brnabić: Nemam informaciju o dolasku Šolca i Fon der Lajen

- Ja sam predsednica Skupštine kod mene niko ne dolazi, stvarno nemam tu informaciju - rekla je predsednica Narodne Skupštine Ana Brnabić na konferenciji za medije na pitanje noviara da li je u mogućnosti da potvrdi posteu nemačkog kancelara Olafa Šolca i predsednice Evropske komisije Ursule Fon der Lajen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.