Dveri: Sramni napadi Milana St. Protića na episkopa Irineja i patrijarha Porfirija

Ostavite komentar


  1. Ova rusofilska opozicija nista drugo ne radi samo vreba sta ce ko da kaze joj Boze ima li te.

  2. Znaci Obradovic se slaze sa odlukom Patrijarha da se Srpski srednjovekovni manastiri poklone Makedoniji.

  3. Па Протић као увјек и ништа ново.
    Класика оних за вечеру

  4. Razumem da se pojedincima i rusofilskim partijama koje finansira „ko zna ko“, da im se ne dopada to šta čuju od nekih ljudi u ovom slucaju od g. Protića, razumem da im se ne dopada ali nisu objasnili šta i koji deo nije istinit…jedno je kad mi se nesto ne dopada ali ke istina a drugo je kad je to laž…ovo je istina…

  5. Pa jesu ruski
    Izvođači radova u srbiji .
    Milan st. Protić je rekao istinu koju svi vide .

  6. Zašto je priznata makedonska crkva i ZASTO im je poklonjena imovina SPC??? To ih nije pitao nego budalastine kojekakve što se Nas ne tiču!!! Niko od medija tzv.opozicionih ne postavi pitanje vladikama i Patrijarhu u vezi ovog sramno čina!!!

  7. Milan St. Protić je sam vrh srpske intekektualne aristokratije. Tu Obradović, sa, od komunizma pozajmljenim izlizanim parolama, nema šta da traži.

  8. Ti bre Bole umesto da okrpis ovog ljubitelja Azre i onog inkvizitora Irineja sto se prave mrtvi, sto se prave Zagorke i ne izjasnjavaju se oko izdaje Kosova od strane riboustog tebi je problem odnos Ruske i Ukrajinske crkve. Pa valjda je Kosovo najvažnije pa deset mesta prazno. Ne znam meni se sve cini da Porfirija bole Sebastijan za Kosovo i da su mu vazniji Vulin i ribousti od svete srpske zemlje. Sa ovim su se složili..

  9. E, pa sta je tu SRAMNO? Irinej je predstavnik najdesnijeg dela SPC. To je covek koji je blagosiljao UBICE, velicao i stitio zlocince i od osamdesetih je „tajni“ patrijarh. Umesto da se SPC ogradi od njega, mi svi treba da budemo kus, jer Dveri smatraju kako su svestenici nedodirljivi! E, pa, nisu. I oni su ljudi, a mnogo ih je losih tamo.

  10. Niko nema pravo da napada svestena lica da omalovazavs crkvu zbog svojih ambicja lepo ti je bilo kad si bio ambasador nema vise pomiri se

  11. Ajde braćo dveraši ne baljezgajte…sve što je rekao bački epioskop jasno je šta znači i odakle potiče baš kao što su i reči Protića kristalno jasne i istinite…e baš ta istina očigledno boli.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.