Dveri: Svi učesnici lažiranja Stefanovićeve akademske karijere, danas su na visokim funkcijama

Ostavite komentar


  1. Sto napadate Stefanovica?Ako je tacno kao sto kaze placeni akademik Rakic, da je upisao taj nazovi fakultet 1995 g tad je Stefanovic bio mladjani radikal a ne ministar unutrasnjih poslova. Ako je 2004 zavrsio, zna se ko je tad bio na vlasti i zasto je dozvolio da postoji neko istureno odeljenje u Sava centru nepostojeceg univerziteta u Londonu. Za laziranje necega odgovorni su oni koji su to omogucili i njih treba pozivati na odgovornost. Nije kriv Toma Diploma, ni Nesa, vec oni koji su im izdali te diplome. Oni su samo nemoralni i necasni a ovi drugi su krivicno odgovorni za zloupotrebe.

    1. Добар коментар. Све услове за хаос је поставила претходна власт, а ова нова је те услове искористила и створила хаос. Па сад неко да каже да нема континуитета у српској демократији.

  2. Pa dobro, brte, majkumu, navrzli ste se na jadnog Stefanovića, lažnog dr Nebojšu kao da je jedini naprednjak koji je kupio fakultetsku diplomu! Dobro, Tomislava Nikolića su ovi iz Dveri zaobišli, kao vele, više nije radikalsko-naprednjački kadar. Ama jeste, i dalje je, samo pripadfa grupi „spavača“. Živi bili pa videli!
    Ipak, sve mi se čini da je Bojan Stević, poznat i kao Šaner, lazarevački radikalsko-naprednjački kadar, državni sekretar u Ministarstvu državne uprave neopravdano zapostavljen. Dajte bre ljudi, nemojte da čovek pati. Dotični je svoju sudbinu vezao za kuma, dr Nešu (bar tako kruže priče po Lazarevcu o njihovoj neeraskidivoj kumovskoj vezi, bar do sekire kako to inače biva u Srba) pa je tako i kupio ili mu kupili diplomu k’o vele, da se čovek ne zagubi u Beogradu, šta zna gde su fakulteti, nisu to šanerske rute za parfeme i sličnu robu. Ljudi, kum nije dugme! Nemojte biti toliko maliciozni prema Steviću. Izvucite ga iz anonimnosti, mali je Lazarevac za njega, učinite ga medijskom zvezdom i svetlim primerom mladim naprednjacima a i drugim, onim koji su u dilemi da li da studiraju ili da jednostavnoje postupe – kupe diplomu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.