Dveri traže ispitivanje doktorata Nebojše Stefanovića i Jorgovanke Tabaković

Ostavite komentar


  1. Nedavno sam video neki plakat gde je ispod fotografije gradonačelnika Kraljeva pisalo „dr predrag terzić“. Mislim da bi bilo izuzetno interesantno,a i društveno korisno saznati detalje o tome gde je i na koji način doktorirala osoba koja svečano otvara semafore i ne zna da se pravilno kaže aerodrom,a ne aerodrUm.

      1. Tačno je da se imena i prezimena pišu velikom početnim slovom.
        Ali ne sva!
        Nikad se velikim početnim slovom ne pišu imena : aleksandar vučić, ivica dačić,vojislav šešelj,marjan rističević,zoran babić,nebojša stefanović, milomir marić,željko mitrović,predrag sarapa,dragan j vučićević,i tome slično.
        Velikim slovom pišu se npr. sledeća imena : Nikola Tesla,Dositej Obradović,Novak Đoković,Stepa Stepanović, Radomir Putnik,Mihajlo Pupin,Oliver Ivanović,…itd.,itd.
        Pametnom je, nadam se,sve jasno!

    1. Neka mladi aktivisti SNSa razšrafe i razmontiraju taj prokleti software Turnitin. Ali odmah!!!

  2. Pa krenite iz pocetka. I takozvani Tito je imao dva doktorata a zvanicno je imao samo osnovnu skolu, i kurs za kaplare u austrougarskoj vojsci Zapravo sve je pocelo od njega ovo su samo posledice.

  3. Pored ispitivanja doktorata da se posebno ispitaju mentori i komisije koje su „pregledale“ odnosno dozvolile da se tzv „doktorati“ priznaju. Osnovane su sumnje da su upravo ti mentori i komisije koje cine profesori i takodje „doktori“ nauka direktno korumpirani i da su za novac ucestvovali u kriminalu. Ne sme se stati, akademska javnost u Srbiji posle plagijatora ( kradova ) ministra Sinise Malog mora da nastavi u odbrani svojih mukom stecenih znanja i zvanja. Da ministar policije Nebojsa ( „s“ ) Stefanovic, guvernerka Jorgovanka ( „narodna banka“ ) Tabakovic, Aleksandar ( JUL-in ) Vulin diplomirani „sta“ itd itd ima ih do mile volje, lista moze biti nasiroko i nadugacko prosirena, samo se ne sme sada stati.

  4. Ima li u SNS, sem Vučića i Đukanovića, još neko sa strvarno završenim fakultetima?

  5. Niko u svetu nema obavezu doktorske disertacije da bi bio u politickom vrhu! Ali nasi polutani to nisu shvatili i nepotrebno se brukaju! Casni ljudi, kao nemacka porodicna ministarka povezivala je eventualno osporavanje doktorata sa ostavkom a oni drugi to ne cine nego ih besno cepaju kao da smo im mi krivi sto su falsifikatori. Ergo, obezbediili su se oni sa stanovima u Rimu (doticna na slici), u Bugarskoj (Mali) i ko zna cime jos sve ne! Primedba Mihajloviceve da je to privaatna stvar stize malo prekasno kad je voz vec iskliznuo iz sina kao njeni teretni vozovi svake sedmice po jedan uprkos njenom doktoratu iz menadzmenta energetike koji nema blage veze sa infrastrukturom! Toliko o doktoratima i ministarskim foteljama koje su kod nas opremljene pojasevima za spasavanje i ukorenjene tj. cementirane!

  6. Da, da „Cicu“ nikako ne treba smetnuti s uma iako je „ne-eksponirana pozadinska radnica“ aus Vučitrn.

  7. Dveri, koja je sektaska stranka, svaki njihov clan je dobio diplomu/kupio na teske muke, trazi nesto? Predsednik stranke nasilnik i zenomrzac? Mislim da je ovo vise nego sramotno sto Dveri zahteva.. Jad i tuga..

  8. Crna majko!?. Ja mislio da je ona baš poštena. E vala setio sam se neko reče da je nestalo i 38.5 tona zlata iz Bazela za vreme njenog mandata… Crna majko…
    P.Sajdžo 2019.

  9. Dveri vi treba da sami sebe ispitate gradjani Srbije bi vam bili zahvalni. Ha ha ha

  10. Urušavanje Drzave je počelo iz pravnog u Kragujevcu kada su se prodavale diplome i ispiti kao i pravosudni ispiti.
    Danas ti kupci su na položajima bez adekvatnog znanja i sad svak svakog drži za indeks.od krivaca niko nije kažnjen jer su ti kupci radili da predmet zastari.Propast Srbije kolovođe Srbi.

  11. Sad bi svi trebali da se bace na posao oko obrazovnog tj poglavito akademskog sistema zato što je nekom palo na pamet da bi im to bilo politički zgodno.Slažem se neka ti koji sumnjaju u akafemska zvanja i sistem neka plete ekspertizu i neka onda sa tim izađu u javnost.Mislim da tražioci svega toga nisu sposobni da ukažu na stručnost pojedinaca u radu pa sada na ovaj način žele da dezavuišu pojedince i sistem rada i rezultate.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.