Dveri: U Srbiji sve drastično poskupljuje, a vlast nas zamajava

Ostavite komentar


  1. Slažem se da poskupljuje sve, od trenutka kad je najavljena energetska kriza krenulo je naglo. Iz teksta ne vidim šta ćete uraditi, kako ćete rešiti problem? Hoćete da kažete da će ako vi budete na vlasti cena energenata biti niža? I da se firme zbog ekonomske krize nakon pandemije neće zatvarati? Da se nećete zaduživati na primer zbog lekova protiv kovida za teško obolele gde jedna pilula košta oko 600$. Volela bih da vidim rešenja. Razlikujte se od ovih sada

  2. @Luna voleli bi da vam pokazemo resenja ali su jedna poslivna tajna a drugi vise drzavna . Ugledali smo se na vas stil poslivanja i čim promenimo vlast od ekonomskog tigra pravimo ekonomsku mangulicu , jeftinija je za odrzavanje .

  3. Hoćete vlast . Niste jedini i drugi hoće vlast jer i oni govore isto što i vi . Svi vrtite istu mantru i udarate liru. Niko ne kaže ovom narodu koji treba da glasa šta nudite i na koji način će te sve uraditi drugačije od ovih koji su na vlast a do sada su pokazali i dokazali i uradili šta mogu i šta će još moći. Šta ste vi gospodo pokazali svih ovih godina . Da znate da se bijete ,da psujete ,da navodno štrajkujete glađu u skupštini to jest skupštinskom restoranu. Pokazali ste da ste nacionalisti ,da se zalažete za rehabilitaciju Ljotićevaca ,da hoćete da koristite motorne testere ne u šumi već da se razračunate njima sa političkim neistomišljenicima . Zar mislite da je ovaj narod lud da vama da vlast da vi vodite državu ? U Beogradu je nikad nećete dobiti ni na jednim izborima . Ovaj narod su jednom prevarili DOS-ovci i namagarčili narod ,opljačkali i sve razgradili i dotukli što zapad i NATO nisu uspeli u agrsiji i bombardovanju . Ovi kakvi su takvi su bolji su od svih vas . Dok se ne pojavi neko bolji i sposobniji ,sa boljim javno prezentovanim planom, a ne deklerativnim laprdanjem . Sad na ovim izborima ću po prvi put gjasati i to baš za ove koji su na vlasti . Smu%ila mi se sva ova hajka preko svih medija . Svo ovo zlo ne može pas sa maslom da proguta . Ovo što se dešava je tipično za anarhiju koja preti ovom društvu i tome se mora stati na put . Izmeniti zakon i vratiti verbalni delikt ,tačno i precizno navesti šta se sme a šta ne sme . Pooštriti kaznenu politiku ,prepisati zakon o policiji i upotrebi bezbednosnih policijskih snaga koji je u upotrebi na primer u Americi ,Francuskoj a što ne i Rusiji pa i Kini.

Ostavite komentar


Politika

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu 10

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu

Predsednica Kosova Vjosa Osmani, na poziv francuskog predsednika Emanuela Makrona i predsednika Međunarodnog olimpijskog komiteta Tomasa Baha, učestvovaće na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara "Pariz 2024" u petak, saopšteno je iz njenog kabineta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.